Návrat do admin teamu

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Patrick106
Former admin
Former admin

Návrat do admin teamu

Příspěvek#1 » 20 dub 2020 12:27

1) Pablo (Pred tým Patrick106)
2) Vek: 19
3) [CZ/SK]#124 TauriGaming.cz | JAILBREAK
4) https://steamcommunity.com/profiles/76561198100906716/
5) STEAM_0:0:70320494
6) Toto vám neviem povedať presne povedať ale za poslednú dobu od kedy tu hrám, som tu dá sa povedať každý deň.
7) Info o mne: Tak vek písať druhý krát nemusím ale tak niečo krátke o mne. Som zo Slovenska (Čož je určite mínus, pretože kto chce Maďarov na servery :D) Pravidelne jazdím na BMX kde som aj sponzorovaný a snowboardom tiež nepohrdnem. Hry hrávam od malička a je to taká momentálna vedlajšia súčasť života keďže na prvom mieste je priatelka, s ktorou som 3 roky potom bmx, ale na tie hry sa čas vždy nájde.

Pravidla poznám, viem čo a ako funguje aj keď mám už jeden ban od MajorPeanut za nadávanie a kick od Lemre Mee za vraj údajnú "toxicitu". K banu: Ban som dostal za nadávanie pretože som bol už vytočený hráčom rcllukas, ktorý ma neustále otravoval skrz to, že mám v priateľoch growyho a stále spamoval mic a otravoval ma. Žiadny admin to neriešil takže určite pochopíte moje rozhorčenie v danej situácií.
Ku kicku: Kick som dostal vraj za údajnu "toxicitu" pritom som to vôbec nebral toxicky. Som optimistický človek a nebudem tieto veci riešiť rozčúlený (Maličkosti) ale skôr si z toho budem robiť srandu. Zabaví to druhých, zabaví to mňa a atmosféra na JB bude o čosi lepšia.
A čakám, že hirifox alebo inak teda lemre mee nebude súhlasiť s mojím navratom, keďže sme mali menšiu výmenu názorov. Ale názory má každý iné a nemôžu sa mu zobrať.

Do admin teamu sa chcem vrátiť skrz nostalgiu a hlavne chcem pomáhať hráčom, či už ím radiť, obraňovať ich pri šikane alebo pri uprednosťovaní kamaráta v niečom určitom, hackery a podobne.

Som zvedavý na vaše odozvy a nečakám nič ružové skrz môj ban a kick. Samozrejme budem rád vedieť vaše názory.

Prajem pekné ráno/deň/večer. :)

[EDIT]: Z admin teamu som odišiel z dôvodu, že odišli ľudia, s ktorými som v admin teame bol a viac menej ma už jailbreak tak moc nebavil. A samozrejme, že by som adminovanie bral vážne. Už teraz viem niekedy upozorniť, napomenúť a oboznámiť hráčov. Pridal som to na základe ornovho príspevku pri mojej žiadosti o návrat na post admina.
Naposledy upravil(a) Patrick106 dne 20 dub 2020 13:42, celkem upraveno 2 x.
Vidíme sa v pekle | S pozdravom Rick
Obrázek
Admin #124 Jailbreak

Ornn
Former admin
Former admin

Re: Návrat do admin teamu

Příspěvek#2 » 20 dub 2020 13:21

Zdravím Pablo,
ze základu, v blue hraješ, wardenuješ , pravidla znáš.
Aktivní jsi často, vidím tě tam skoro každý den.
Máš vlastní názor. Nenecháš se manipulovat a nikomu nepodlézáš.
Tvoje wardenování je unikátní, máš i zábavná kola.
Většina lidí k tobě má respekt.

Kvůli těmto důvodům ti dávám ano.
Avšak to jen, protože jsem nebyl na serveru, když ti byly tresty uděleny. Nevím jak to bylo. Proto si radši počkej, až ti odpoví admini, kteří ti ten ban dali. Nevím ani jak jsi adminoval, nebo proč jsi z admin teamu odešel. Dokonce si myslím, že kdyby mi byl dodán nějaký důkaz tebe porušování pravidel, je možné, že bych změnil názor. Šanci ti chci dát, protože jde ve tvé žádosti vidět, že dokážeš být formální. Kdyby jsi bral adminování opravdu vážně a nedělal blbosti, myslím, že by ti to šlo.
Jak už jsem řekl, počkej radši na adminy, kteří s tebou mají větší zkušenost, než já.
Obrázek
Admin [TF2] #124 Jailbreak
Spoiler:
you lost The Game :haha:

Peanut
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » 20 dub 2020 13:51

Zdravím
Pablo, na serveru jsi často, wardenuješ, komunikuješ ale nelíbí se mi tvoje chování. Admin by neměl nadávat ani se chovat toxicky a měl by zachovat chladnou hlavu. Dal bych tomu ještě čas. Takže dávám ne
S pozdravem Peanut
Obrázek
Jailbreak #124
Jailbreak is love Jailbreak is life
#StopRebelům :cool1:

Patrick106
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 20 dub 2020 14:19

Orn ďakujem. Samozrejme sa sám priznám, že som vulgárny a môj slovník na severy nie je zrovna ružový. Ale viem, že keby som bol adminom, to by sa zmenilo. Popravde som sem prišiel po dlhej dobe si zaspomínať a trošku si robiť srandu. No to sa zmenilo v to, že tu hrávam každý deň a po kicku a bane som zmenil vulgaritu a tie ostatné veci. A k tej "toxicite" som sa Peanut vyjadril. Nie je to "toxicita" ale skôr nelámanie si hlavy nad maličkosťou ktorá by určitých ľudí naštvala. A myslím si, že keď je človek vulgárny, má na to dôvod. Viem, že by sa nadávať nemalo ale sám vieš, že človeku rupnú nervy v určitom bode a hlavne, keď má nejaké osobné problémy. Samozrejme viem, že to ma nijako neospravedlňuje. Ale sám môžeš povedať, že posledný týždeň som prestal na servery nadávať. Ale tvoje rozhodnutie prijímam a momentálne sa na tom tiež smejem. Neber to ale v zlom. Som dosť optimistický človek, takže ja si z toho nič nerobím a beriem to ako niečo, čo v podstate pre mňa nemá žiadnú váhu v realnom živote a preto z toho nebudem robiť žiadnu veľkú vedu keďže je to len hra. A teraz nechcem, aby na základe tejto poslednej vety bolo hovorené, že nie som hodný na admina, pretože to neberiem ako niečo vážne a podobné veci. Kto berie hry seriozne a je smutný, keď nedostane admina alebo, že je strašne moc šťastný za admina, chváli sa tým a podobne. To je potom dosť zlé, keď je to jeho najväčší životný úspech. A tu aspoň môžete vidieť môj úprimný názor a celkovo to, že nemám problém napísať/povedať to, čo mám na srdci. Ak by vám pomohlo komunikovanie na discorde, tsku alebo podobne na to, aby ste zistili, aký naozaj som, nemám problém. Samozrejme tým nechcem povedať, aby ste na základe toho hneď zmenili názor na moje správanie. Ale nemôžete porovnávať správanie na servery ako hráča vs správanie na servery ako admina alebo teda správanie sa v realnom živote. A taktiež keby sa stanem adminom, správanie by bolo zasa iné. Všetko závisí od niečoho. Pracovník sa nebude správať ako riaditeľ. Ale ak sa riaditeľom stane, začne sa tak správať.
Vidíme sa v pekle | S pozdravom Rick
Obrázek
Admin #124 Jailbreak

PancakeFox
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 20 dub 2020 14:57

Zdravím Ricku
Jak jsem si to tu pročetl, tak s tebou musím souhlasit.
Nejen v tom že by se hry měly brát s nadhledem, ale i v tom že jsi svůj slovník, a údajnou "toxicitu" zlepšil.
Jak tu psali ostatní tak wardenuješ skvěle, i když zatím nejsi Admin, tak řešíš "spory" a problémy.
Když jsi byl admin dříve, tak jsem tě moc rád neměl, ale nyní je tu úplně jinak. Proto ti dávám Ano.
S pozdravem PancakeFox
*hoj*

Obrázek

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 20 dub 2020 20:48

Zdravím ohľadom tvojej žiadosti si niesom istý či si žiadaš o admina alebo si sa nudil tak si potreboval niečo urobiť. K téme či si alebo nie si toxic alebo nadávaš si myslím, že ak dostaneš ban tak nemusíš hneď ako sa vrátiš na server podrípovať admina, ktorý ti ban dal.
Hráča rcllukas som videl na servery a viem čo robí no to je sotva niečo nad čím treba nadávať. Ak vybuchneš lebo ti 12 ročné dieťa vadí tak ti prajem veľa zábavy na JB. Zatiaľ čo som bol na servery si mi nijako nedal dôvod aby som ťa zobral naspäť.

Žiadosť zamietam

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“