2) Vek: 19
3) [CZ/SK]#124 TauriGaming.cz | JAILBREAK
4) https://steamcommunity.com/profiles/76561198100906716/
5) STEAM_0:0:70320494
6) Toto vám neviem povedať presne povedať ale za poslednú dobu od kedy tu hrám, som tu dá sa povedať každý deň.
7) Info o mne: Tak vek písať druhý krát nemusím ale tak niečo krátke o mne. Som zo Slovenska (Čož je určite mínus, pretože kto chce Maďarov na servery

Pravidla poznám, viem čo a ako funguje aj keď mám už jeden ban od MajorPeanut za nadávanie a kick od Lemre Mee za vraj údajnú "toxicitu". K banu: Ban som dostal za nadávanie pretože som bol už vytočený hráčom rcllukas, ktorý ma neustále otravoval skrz to, že mám v priateľoch growyho a stále spamoval mic a otravoval ma. Žiadny admin to neriešil takže určite pochopíte moje rozhorčenie v danej situácií.
Ku kicku: Kick som dostal vraj za údajnu "toxicitu" pritom som to vôbec nebral toxicky. Som optimistický človek a nebudem tieto veci riešiť rozčúlený (Maličkosti) ale skôr si z toho budem robiť srandu. Zabaví to druhých, zabaví to mňa a atmosféra na JB bude o čosi lepšia.
A čakám, že hirifox alebo inak teda lemre mee nebude súhlasiť s mojím navratom, keďže sme mali menšiu výmenu názorov. Ale názory má každý iné a nemôžu sa mu zobrať.
Do admin teamu sa chcem vrátiť skrz nostalgiu a hlavne chcem pomáhať hráčom, či už ím radiť, obraňovať ich pri šikane alebo pri uprednosťovaní kamaráta v niečom určitom, hackery a podobne.
Som zvedavý na vaše odozvy a nečakám nič ružové skrz môj ban a kick. Samozrejme budem rád vedieť vaše názory.
Prajem pekné ráno/deň/večer.

[EDIT]: Z admin teamu som odišiel z dôvodu, že odišli ľudia, s ktorými som v admin teame bol a viac menej ma už jailbreak tak moc nebavil. A samozrejme, že by som adminovanie bral vážne. Už teraz viem niekedy upozorniť, napomenúť a oboznámiť hráčov. Pridal som to na základe ornovho príspevku pri mojej žiadosti o návrat na post admina.