Žádost o administrátora TF2 JB

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
PhewW0lf
Začátečník
Začátečník

Žádost o administrátora TF2 JB

Příspěvek#1 » 16 úno 2020 17:56

1) Nick v hre (meno): Mortyáš ztratil plášť
2) Vek: 14 let
3) Na jaky server žiadate o práva: #124 TF2 Jailbreak
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/profiles/76561198184016733/
5) STEAM ID: STEAM_0:1:111875502
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 2,5 roku, z toho nějaká přestávka (Každý den tak 3-4 hoďky)
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: Ahoj, jmenuji se Patrik a bydlím v Plzeňském kraji. rád hraji hry, sportuji a svůj volný čas trávím na TG serverech. Vím že někdo mě nemá rád za to jak jsem se dříve choval, je mi celkem líto že jsem si to takhle u některých lidí pokazil. Ale už jsem zase o rok starší a věci teď vnímám jinak jak předtím. Někdy se kvůli něčemu třeba naštvu ale udržím kladnou hlavu a radši se nerozčiluji. Proč chci být admin: Občas se na serveru stane to že se připojí nějaký člověk který má chuť kazit hru ostatním nebo nadávat, ale admini na serveru v tu dobu nejsou. Nebo se stává to že někdo někoho zabije neoprávněně a pak se celý server hádá a hráč/i nemůže/ou být potrestán/i. V blue hraji skoro furt a wardena se snažím brát každé kolo. V blue dávám prostor i ostatním hráčům aby si mohli vzít wardena. Kdybych dostal šanci určitě bych jí využil a nezklamal.

PhewWolf

Richy

Re: Žádost o administrátora TF2 JB

Příspěvek#2 » 21 úno 2020 09:03

Ahojda *hoj*
jaksi sa tu nechcú ostatní vyjadriť, tak by som rád začal. Na jb chodíš rád, wardenuješ, komunikuješ, nerebeluješ každé kolo a pomáhaš pri nahlasovaní hriešnikov. S chovaním ani slovníkom nemám problém. Za mňa ÁNO.

SpaceMan
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 21 úno 2020 13:38

Jak píše kolega, taky souhlasim. ANO.

PancakeFox
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 21 úno 2020 14:20

Takže Wolfe
Každý se může změnit a ty, určitě jsi se změnil a je to vydět, jak od komunikace tak i pomáháš některým hráčům. Hraješ v Blue a i bereš wardena, takže vypadá to že o post admina stojíš a snažíš se.
Myslím že by jsi byl teamu příslušný

Za mě je to Ano.
S pozdravem PancakeFox
*hoj*

Obrázek

LegendaF0ster
Senior Admin
Senior Admin

Příspěvek#5 » 21 úno 2020 17:59

Čahoj,
Jak už píšou ostatní, tak se vším souhlasím. Znám tě už dlouho, se vším co zde bylo napsáno, a proto nemám co bych přidal nebo vytknul.
Za mě je to ANO
Obrázek
Senior Admin #124

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 22 úno 2020 14:12

Phewe,
vim, že jsem ti na steamu řekl, že neodpovím do žádosti, přesto sem radši něco sepíšu.
Jak psali ostatní admini, wardenuješ, komunikuješ a hraješ v blu, nerebeluješ atd atd.. To je sice hezký a pomůže ti to, ale důležitá je u admina povaha, chování a přemýšlení. Chování se zlepšilo, ale kdo ví, třeba to je kvůli žádosti. Teď bych neměl důvod dát ti ne, jenže se dostávám k povaze a přemýšlení a tady se musim zastavit.
Z nějakého důvodu mám pocit, že kdybys dostal admina a měl řešit některé problémy, řešil bys je...řekněme špatně. Není to jen o znalosti pravidel.
Kdybych to tu celé měl shrnout tak mi přijde, že nejsi dost "mentálně vyspělý" jestli se to tak dá nazvat.

Za mě je to ne
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

MentlegenSVK
Former admin
Former admin

Příspěvek#7 » 23 úno 2020 00:03

Nazdar phew

Wardenovanie hranie v BLU ako hovorili ostatný v pohode teraz som bol s tebou na serveri a zdal si sa my v poho tak to môžeme skúsiťAno
S pozdravom. Mentlegen

Obrázek
#120 TF2 Orange x4 AND #124 TF2 Jailbreak

Respect this guy or he will beat your ass up :Aggres: :afro: :bomba:
Anyway have a Nice day :flower:

Excelim
Former admin
Former admin

Příspěvek#8 » 23 úno 2020 12:01

Zdravím,

i přes mojí malou aktivitu jsem měl s tebou tu čest tě poznat a i bez toho, že bych si tě spojil se jménem phewwolf jsem ei obrázek udělal. Souhlasím s Gentlemanem. Ne.

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Příspěvek#9 » 23 úno 2020 19:13

Ahoj Phewe,
napriek komentárom od adminov ja si ťa viem pripomenúť len tvojou blbou minulosťou a správaním vtedy. Teraz to vidím len ako prehnanú pretvárku ako si sa zmenil aby si mohol byť admin. Ako písal Gentleman len wardenovanie ti post admina nezaručí a keď už riešime to tak skús newardenovať tak, že zabiješ tretinu red na čiare lebo ich zmetieš svojimi príkazmi alebo že ich neurobili do bodky + ešte stále ma bolí hlava z tej "bhop" veci čo si včera urobil. Viac už tu písať netreba.

Žiadosť zamietam

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“