1) Nick v hre (meno): Mortyáš ztratil plášť
2) Vek: 14 let
3) Na jaky server žiadate o práva: #124 TF2 Jailbreak
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/profiles/76561198184016733/
5) STEAM ID: STEAM_0:1:111875502
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 2,5 roku, z toho nějaká přestávka (Každý den tak 3-4 hoďky)
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: Ahoj, jmenuji se Patrik a bydlím v Plzeňském kraji. rád hraji hry, sportuji a svůj volný čas trávím na TG serverech. Vím že někdo mě nemá rád za to jak jsem se dříve choval, je mi celkem líto že jsem si to takhle u některých lidí pokazil. Ale už jsem zase o rok starší a věci teď vnímám jinak jak předtím. Někdy se kvůli něčemu třeba naštvu ale udržím kladnou hlavu a radši se nerozčiluji. Proč chci být admin: Občas se na serveru stane to že se připojí nějaký člověk který má chuť kazit hru ostatním nebo nadávat, ale admini na serveru v tu dobu nejsou. Nebo se stává to že někdo někoho zabije neoprávněně a pak se celý server hádá a hráč/i nemůže/ou být potrestán/i. V blue hraji skoro furt a wardena se snažím brát každé kolo. V blue dávám prostor i ostatním hráčům aby si mohli vzít wardena. Kdybych dostal šanci určitě bych jí využil a nezklamal.
PhewWolf