2) Věk: 13
3) Žádám práva na server : #120 Orange Maps
4) URL: http://steamcommunity.com/id/FiliryIsBest
5) Steam ID: STEAM_0:1:125748411
6) na vašem serveru hraji celkem dlouho přesný odhad odehraných hodin nevím, ale hraji tu zhruba od listopadu 2015
7) Menší Info:
Pravým jménem se jmenuji Filip Filipský. Osobně jsem se na tuto zkoušku moc nětěšil, protože moc nerad o sobě mluvím. No takže TF2 jsem začal hrát roku 2010 jenže mi byl v Srpnu 2015 odcizen účet, takže mám nový( na starém účtě jsem tu hrávál hodně, ale byl změněm nick atd...). TF2 mě baví hlavně na vašem serveru( ty vybuchující projektily jsou super). Mám premium účet, takže mám trochu zkušenosti( ti neznamená, že všichni F2P jsou blbý hráči). Rád by jsem byl adminem na vašem serveru jelikož jsem nikdy v TF2 adminem nebyl( v ostatních hrách ano, takže mám celkem slušné zkušenosti s hráči) takže je to taková výzva jestli to dokážu, ale myslím si, že ano. Každého hráče bych spravedlivě trestal po porušení pravidel. Viděl jsem hodně lidí co porušovali pravidla např. spawnkilling, hacky( jeden tak spamoval Get Good Get ****box a byl nahlášen adminovi). Právě teď se dostáváme k závěru, že by jsem kontroloval server, když nebude žádný admin online, jelikož bývám online často, ale chvílí( tím, že by jsem byl povýšen na admina by jsem tu byl častěji). No na starém účtě jsem tu hrávál hodně jenže po odcizení jsem měl nechuť hraní( měl jsem fakt hodně nahraného). Boužel se nechám lehce vyvést s míry, ale pokouším se to už zvládat. Umím celkem dobře hovořit anglicky, takže mohu pomoct i zahraničním hráčům. Toto je vše co jem chtěl napsat doufám, že se brzy ozvete.
PS: Jsem plně k dispozici na vašem TS3 serveru.

S pozdravem xXx_Filiry_xXx