[TF2]xXxFiliryxXx- Žádost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Filiry
Začátečník
Začátečník

[TF2]xXxFiliryxXx- Žádost o admina

Příspěvek#1 » 09 črc 2016 22:00

1) Nick ve hře (jméno): xXx_Filiry_xXx
2) Věk: 13
3) Žádám práva na server : #120 Orange Maps
4) URL: http://steamcommunity.com/id/FiliryIsBest
5) Steam ID: STEAM_0:1:125748411
6) na vašem serveru hraji celkem dlouho přesný odhad odehraných hodin nevím, ale hraji tu zhruba od listopadu 2015
7) Menší Info:
Pravým jménem se jmenuji Filip Filipský. Osobně jsem se na tuto zkoušku moc nětěšil, protože moc nerad o sobě mluvím. No takže TF2 jsem začal hrát roku 2010 jenže mi byl v Srpnu 2015 odcizen účet, takže mám nový( na starém účtě jsem tu hrávál hodně, ale byl změněm nick atd...). TF2 mě baví hlavně na vašem serveru( ty vybuchující projektily jsou super). Mám premium účet, takže mám trochu zkušenosti( ti neznamená, že všichni F2P jsou blbý hráči). Rád by jsem byl adminem na vašem serveru jelikož jsem nikdy v TF2 adminem nebyl( v ostatních hrách ano, takže mám celkem slušné zkušenosti s hráči) takže je to taková výzva jestli to dokážu, ale myslím si, že ano. Každého hráče bych spravedlivě trestal po porušení pravidel. Viděl jsem hodně lidí co porušovali pravidla např. spawnkilling, hacky( jeden tak spamoval Get Good Get ****box a byl nahlášen adminovi). Právě teď se dostáváme k závěru, že by jsem kontroloval server, když nebude žádný admin online, jelikož bývám online často, ale chvílí( tím, že by jsem byl povýšen na admina by jsem tu byl častěji). No na starém účtě jsem tu hrávál hodně jenže po odcizení jsem měl nechuť hraní( měl jsem fakt hodně nahraného). Boužel se nechám lehce vyvést s míry, ale pokouším se to už zvládat. Umím celkem dobře hovořit anglicky, takže mohu pomoct i zahraničním hráčům. Toto je vše co jem chtěl napsat doufám, že se brzy ozvete.

PS: Jsem plně k dispozici na vašem TS3 serveru. :)

S pozdravem xXx_Filiry_xXx :) :) .
Naposledy upravil(a) Filiry dne 09 črc 2016 22:31, celkem upraveno 1 x.
Filiry

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: [TF2]xXxFiliryxXx- Žádost o admina

Příspěvek#2 » 09 črc 2016 22:30

Zdravím,
vyčkej na capital admina serveru, on se ti sem ozve a rozhodne jestli to s tebou zkusíme nebo ne.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Rie
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 09 črc 2016 22:42

ahoj filiry :chill:

Tvoja žiadosť sa mne osobne velmi páči :ok: možno to bude preto že tam vidím odhodlanie pomáhať serveru aj napriek tomu v akej situácii si bol :) tvoje hodiny na tvojom terajšiom účte síce niesu dostačujúce ale ako hovoríš tak s tvojim minulým účtom si na servery hral už dosť dlhú dobu... tvoj chat poskytuje dokonalý dôkaz :) bohužial poskytuje taktiež aj históriu tvojho "krásneho" vyjadrovania...síce to nieje také hrozné ako niektorí hráči ktorí prešli takže ak sa ako hovoríš mieniš poučiť a myslíš to vážne tak by som chat nechal teraz v kolónke ako irelevantné.
vidím že je na teba spoľahnutie lebo si podávaš žiadosť na môj návrh :) nevyprdol si sa nato ba dokonca si si ju podal intergalaktickou rýchlosťou :D

Ako už bolo povedané vyčkaj na vyjadrenie CA #120 Monstera :) wish U luck :dance2:
S pozdravom Rie...Peace out :afro:

Obrázek
Rie|TeamFortress 2
Admin Rights: #120 Orange|#124 JailBreak

facebook
Steam

Spoiler:
Obrázek

DannyB
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 10 črc 2016 12:40

Zdravím :wave1:
Takže v první řadě nemáš na serveru nahráno 25 hodin, ale na serveru tě vidim celkem často. Dále když jsem procházel tvůj chat, tak jsem našel celkem zajímavé věci včetně častých nadávek (Nezapomínej, že anglické nadávky jsou taky nadávky), pak jsem tam našel i nějaké urážky daných hráču, což by se také nemělo stávat. Máš chat plný slov jako: "hacker reported", "máš report", nebo "hacker get banned u fag" atd... Takže si nejsem jistý, že bys dokázal poznat hackera od hráče se "skillem", ale to je jen můj osobní názor. S takovýmhle počtem hackerů by byl server prázdný :D. Každopádně máš štěstí, že to rozhodnutí nezávisí na mě :D. A ještě k těm nadávkám... Myslim si, že já nebo Rie jsme ti za ně dávali ban. Počtej si na názor ostatních členů AT a rozhodnutí HM nebo Capital Admina ;)

S pozdravem Danny :P

Btw. Svůj počet odehraných hodin můžeš najít ZDE:http://hlstats.taurigaming.cz/hlstats.p ... ayer=67755
Obrázek
Admin #120 Orange

Steam

Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 10 črc 2016 14:17

Zdravím. Ospravedlňujem sa za dlhé čakanie na odpoveď. Podla toho čo som si prečítal tak som vyšiel z názorom zamietnuť ti tvoju žiadosť. Z toho dôvodu že si napísal že si maipulatívny a k tomu ta CHAT História sa mi nepáči a nemáš nahrané hodiny (Fuck this server... - príklad) a + ani od HM Speakra som nedostal pozitívne výsledky. Ale presto ďakujeme za tvoju žiadosť.
Žiadosť zamietnuta.
Prosím LOCK.

Písané na mobile!!
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“