zádost o administrátora

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Trash
Začátečník
Začátečník

zádost o administrátora

Příspěvek#1 » 05 úno 2020 16:25

1)Nick:TRASH 新
2)věk:15let
3)Na jaký server žádáte o práva: na TF2 Jailbreak server
4)URL profil:https://steamcommunity.com/profiles/76561198918547244/
5)Steam id:0:0:479140758
6)jak dlouho hrajete na naších servrech:Na Jailbreak sem začal chodit tak před třemi roky potom jsem prestal chvilku hrát.
A zase jsem začal hrát TF2 a od ted jsem aktivní přes týden 2h(děnne) a o víkendu aspon 3-4 hodky ale snažím se být aktivnější.
7) Info o mě a proč chci být u vás admin:No takže v chatu jsem si všimnul že potřebujete adminy a jednoho dne říkali trash admin
tak jsem si říkal že počkám. Na serveru sou když se připojim freekileri a nebo cizinci a admini tam furt nejsou. neříkám že jsem zrovna svatej
ale už jsem se hodně poučil a proto sse ted snažím být hodně v blue a warden a vymýšlet něco co ty red bude bavit atd... a pravidla jsem zezačátku také neuměl ale za jeden týden se je hned okamžitě nauči, jasně že už jsem dostal ban do blue a nebo na server ale poučil jsem se a už to nikdy neudělám a ted si wardena ber furt jestli to de ovšem.
Info o mě: Jsem Emanuel je mi 15 let a na svuj věk celkem celkem i dobré chování většinou nejsem svatej jo to zase neříkám a taky řeknu občas fakt občas nějaké to sprosté slovíčko. bydlím v Lipně nad Vltavou v jihočeské kraji,a většinu času trávím u pc spíš u pc a nebo ve škole.
a kdyby se mi naskytla šance tak bych se hodně a to hodně snažil být dobrý.TRASH 新
:D

Peanut
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: zádost o administrátora

Příspěvek#2 » 05 úno 2020 17:16

Zdravím
Trashi žádost jsi napsal do špatné sekce. Jestli jsi chceš žádat o admina tak napiš tady: viewforum.php?f=19
S pozdravem Peanut
Obrázek
Jailbreak #124
Jailbreak is love Jailbreak is life
#StopRebelům :cool1:

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » 05 úno 2020 17:50

Přesunuto do správné sekce, jinak si počkej na vyjádření adminů...
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 05 úno 2020 19:01

Trashi,
jak jsem ti říkal na serveru, byl si v hledáčku pro gag za svůj chat. Když sem se podíval tak sem nakonec toho nenašel moc špatnýho, ale něco tam bylo. Co se týče wardenování jak zmiňuješ, tak je super, že se snažíš zabavit nějak red tým než jen "reakce, oc". Na první pohled to i vypadá dost dobře a řekl bych, ať toho admina dostaneš. Na druhý pohled jsem si zase vzpomněl na nějaký maličkosti a když ty maličkosti spočítám tak už to moc malý neni. Ano, tvoje chování se určitě změnilo a ano, čekal si se žádostí nějakou tu dobu. Přesto si myslím, že by to chtělo dýl. Soudim podle toho jak si se dříve choval (+ samozřejmě předešlé tresty). Nepotřebujeme admina, kterej se bude chovat správně jenom někdy, musí se tak chovat furt a u tebe si tímhle nejsem jistý.
Dal bych tomu pár dnů/týdnů, to nechám na rozhodnutí CA než bych ti dal admina. Zkrátka ověřit si, jestli ses opravdu změnil co se chování týče nebo jestli si se změnil kvůli této žádosti.
Za mě je to NE.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 06 úno 2020 20:21

Ahoj Trashi
na servery si často drzí a rozhodne ukážkové tam nie je nič v dobrom. Tvoj chat obsahuje nadávky, ukážky spam a lenny face. Ak je toto málo máš na profile 80 dňový VAC. Netuším čo si presne spravil no toto od adminov nepotrebujeme.

Žiadosť zamietam

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“