1)Nick:TRASH 新
2)věk:15let
3)Na jaký server žádáte o práva: na TF2 Jailbreak server
4)URL profil:https://steamcommunity.com/profiles/76561198918547244/
5)Steam id:0:0:479140758
6)jak dlouho hrajete na naších servrech:Na Jailbreak sem začal chodit tak před třemi roky potom jsem prestal chvilku hrát.
A zase jsem začal hrát TF2 a od ted jsem aktivní přes týden 2h(děnne) a o víkendu aspon 3-4 hodky ale snažím se být aktivnější.
7) Info o mě a proč chci být u vás admin:No takže v chatu jsem si všimnul že potřebujete adminy a jednoho dne říkali trash admin
tak jsem si říkal že počkám. Na serveru sou když se připojim freekileri a nebo cizinci a admini tam furt nejsou. neříkám že jsem zrovna svatej
ale už jsem se hodně poučil a proto sse ted snažím být hodně v blue a warden a vymýšlet něco co ty red bude bavit atd... a pravidla jsem zezačátku také neuměl ale za jeden týden se je hned okamžitě nauči, jasně že už jsem dostal ban do blue a nebo na server ale poučil jsem se a už to nikdy neudělám a ted si wardena ber furt jestli to de ovšem.
Info o mě: Jsem Emanuel je mi 15 let a na svuj věk celkem celkem i dobré chování většinou nejsem svatej jo to zase neříkám a taky řeknu občas fakt občas nějaké to sprosté slovíčko. bydlím v Lipně nad Vltavou v jihočeské kraji,a většinu času trávím u pc spíš u pc a nebo ve škole.
a kdyby se mi naskytla šance tak bych se hodně a to hodně snažil být dobrý.TRASH 新