Příspěvek#2 » 20 bře 2018 17:59
Bodré podoledne, medvěd Sewinsky opět vylezl ze své nory, aby někomu zničil sny... Je samozřejmé, že vtipkuji.
GameBreakere, u tebe mám to štěstí (nebo smůlu, záleží na úhlu pohledu), že při svém velmi občasném navštěvování Jailu jsem měl tu možnost si na tebe vytvořit názor. A zde jsou výsledky mého "pozorování" (HLstaty taky pomohly):
Řekněme, že moje nálada se přečtení tvých příspěvků v chatu zhroutila rychleji než World Trade Center. Nejraději bych šel hledat ten šutr, z pod kterého jsi vylezl, abych tě jím mohl bacit po šišce. Pojďme si rychle ukázat co jsi to vlastně psal. ( ͡° ͜ʖ ͡°).( ͡° ͜ʖ ͡°).( ͡° ͜ʖ ͡°).( ͡° ͜ʖ ͡°). E͡° ͜ʖ ͡°Z.E͡° ͜ʖ ͡°Z.E͡° ͜ʖ ͡°Z. ( ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ).( ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ). ( ͡0 ͜ʖ ͡ 0) .(╯°□°)╯.(╯°□°)╯.(╯°□°)╯. ( ͡w ͜+ ͡m1) . [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅].[̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅].[̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]. ( ͡° ͜V ͡°). nICE ( ͡͡ ° ͜ ʖ ͡ °). s. ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿.ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿. ㄗ∪SSㄚ Sㄥ丹ㄚモ尺. ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░. '-„_::::_„-*__„„~'. ( ̿°̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿ ̿°̿).( ̿°̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿ ̿°̿).
No to by možná stačilo, co? Asi nemusím říkat, že žadatele s takovouto historii (a současností) chatu bych pod sebe (OrangeX4) nikdy nepřijal. Rozhodnutí, zde všan není na mne. Svůj postoj, jsem tu snad vysvětlil dobře.
PS: Tohle se netýká jeno tebe, spíše je to taková obecná rada. TauriGaming se snaží udržet si určitou úroveň chování v Admin teamu. To neznamená, že se musíme chovat nóbl, ale dětinské, sprosté a toxické chování mezi administrátory nepatří. Člověk je odpovědný za své chování a pokud se administrátor nechová jak by měl, je za to potrestán (za podmínky, že jeho nadřízený Capital Admin je kompetentí to řešit).
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.