Žádost o Admina [GameBreaker.]

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
GameBreaker
Začátečník
Začátečník

Žádost o Admina [GameBreaker.]

Příspěvek#1 » 19 bře 2018 16:59

1) Nick : GameBreaker.
2) Věk: 13
3) Žádám o práva na: [CZ/SK]#124 TauriGaming.cz
4) URL profil (adresu) Steamu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198276786482/
5) STEAM ID: STEAM_1:0:158260377
6) Jak dlouho hraju na vašich serverech: 6d 14:02:35h
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: Jsem na vašich server dlouho a hodně často většinou večer příjdu na server a je tam Freekiller což není lehké vyřešit. žádný admin není online tak co dělat.A to i odpoledne nachytám aspoň 2 lidi jak porušují pravidla.
Pořídit si nového admina? Dobrý nápad!
Informace o mě:
Je mi 13 let jmenuji se Marian. Rád dělám fotky na taťkovu zrcadlovku a dělám si postavičky V Garry´s Módu. Hraju taky občas házenou.
Chodím na procházky a do bazénu. Rád poslouchám Dubstep. Mám taky GTA 5,osu,a Fortnite Umím trošku s programy ale né zas moc chodím na základní školu 7. ročník
Děkuji za hezké odpovědi :) Přeje GameBreaker.
PS: Mám TeamSpeak 3 :)
končíš

Dr.Sewinsky
Former admin
Former admin

Re: Žádost o Admina [GameBreaker.]

Příspěvek#2 » 20 bře 2018 17:59

Bodré podoledne, medvěd Sewinsky opět vylezl ze své nory, aby někomu zničil sny... Je samozřejmé, že vtipkuji.
GameBreakere, u tebe mám to štěstí (nebo smůlu, záleží na úhlu pohledu), že při svém velmi občasném navštěvování Jailu jsem měl tu možnost si na tebe vytvořit názor. A zde jsou výsledky mého "pozorování" (HLstaty taky pomohly):
Řekněme, že moje nálada se přečtení tvých příspěvků v chatu zhroutila rychleji než World Trade Center. Nejraději bych šel hledat ten šutr, z pod kterého jsi vylezl, abych tě jím mohl bacit po šišce. Pojďme si rychle ukázat co jsi to vlastně psal. ( ͡° ͜ʖ ͡°).( ͡° ͜ʖ ͡°).( ͡° ͜ʖ ͡°).( ͡° ͜ʖ ͡°). E͡° ͜ʖ ͡°Z.E͡° ͜ʖ ͡°Z.E͡° ͜ʖ ͡°Z. ( ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ).( ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿°̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ). ( ͡0 ͜ʖ ͡ 0) .(╯°□°)╯.(╯°□°)╯.(╯°□°)╯. ( ͡w ͜+ ͡m1) . [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅].[̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅].[̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]. ( ͡° ͜V ͡°). nICE ( ͡͡ ° ͜ ʖ ͡ °). s. ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿.ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿. ㄗ∪SSㄚ Sㄥ丹ㄚモ尺. ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░. '-„_::::_„-*__„„~'. ( ̿°̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿ ̿°̿).( ̿°̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ͜ ʖ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿ ̿°̿).
No to by možná stačilo, co? Asi nemusím říkat, že žadatele s takovouto historii (a současností) chatu bych pod sebe (OrangeX4) nikdy nepřijal. Rozhodnutí, zde všan není na mne. Svůj postoj, jsem tu snad vysvětlil dobře.

PS: Tohle se netýká jeno tebe, spíše je to taková obecná rada. TauriGaming se snaží udržet si určitou úroveň chování v Admin teamu. To neznamená, že se musíme chovat nóbl, ale dětinské, sprosté a toxické chování mezi administrátory nepatří. Člověk je odpovědný za své chování a pokud se administrátor nechová jak by měl, je za to potrestán (za podmínky, že jeho nadřízený Capital Admin je kompetentí to řešit).
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.

GameBreaker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#3 » 20 bře 2018 20:31

Abych řekl teď se za svoje chovaní i docela stydím. Tak teď slibuji že moje chování může o hodně zlepšit... Souhlasím s Dr. Sewinským že moje chování je otřesné. A tímto se omlouvám za svoje nevhodné chovaní.
končíš

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 26 bře 2018 18:13

Zdravím i když přece trošku opožděně.
Takže gamebreakere, nechci být zlý nebo sarkastický (od toho tu máme sewinskyho), ale upřímně si nemyslím, že na admina zatím máš. V blu hraješ, mik máš, pravidla jakž takž umíš, ale co mi vážně vadí je tvých 7 předešlých banů. Skoro vše za neplnění rozkazů wardena/porušení LR. Zřejmě máš problém s nasloucháním, dal by tomu adminovi trochu více času.
Za mě je to tedy NE.
Počkej na vyjádření CA/HM.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 30 bře 2018 10:02

Zdravím, tady asi nemůžu nic vyvracet z toho co napsal Dr.Sewinsky nebo Gentle, souhlasím s nimi a nemyslím si že jsi vhodný kandidát na admina.

Žádost zamítám.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“