Chtěl zeptat zda bych nemohl být admin na vašem serveru v MineCraftu. V minecraftu se vyznám. Hraji ho už přes tři roky a mám ho koupenej. Rád pomáhám lidem. Na vašem serveru hraju už dva týdny (cca) Kvůli mě tam hrají +3 lidi. Klidně bych tenhle server propagoval rád. Je mě 14 let v Lednu mě bude 15. Chtěl bych být admin, protože jsem zde žádného admina neviděl. Předem děkuji za brzkou odpověd. Můj herní nick ve hře Minecraft je HurvyS
Zdar, dnes sem na servru nasel tveho kamarada ButterUnivere jak si lita a pobiha v "superman modu" jak sam pozdej psal.
Jen bych te rad upozornil, ze zminenej cheater ma heslo od tveho uctu protoze se nasledne pod nim prihlasil.
Doufam ze pokud budes jako admin prijat, k necemu podobnemu nedojde. Ve veci tveho prijeti do AT nejsem opravnen rozhodovat ale predpokladam ze se ti brzo ozve nekto z vedeni MC.
Bohužel jsem trochu opatrný ohledně tvého účtu, protože pokud se tam mohl tvůj kamarád/jeho bratr dostat, může se tam dostat i někdo jiný. Jak mi zaručíš, že se to znovu nestane?
Zdar, promin za zdrzeni ale Mr.Infro kterej vede mimojine i MC sekci ted rozjizdel par servru a jelikoz si se na servru posledni 3 tydny vubec neobjevil, vypadalo to spis ze jiz nemas zajem.
Skusim kontaktovat adminy MC sekce at se k tve zadosti vyjadri co nejdrive.