1. Nick ve hře (Jméno):Sh3RiFF
2. Věk:16/onedlho 17
3. Na jaký server žádáte o práva :Na server CS:GO
4. Důvod:Chcem skúsiť niečo nové , v tomto živote som už toho dosť zažil ale admin na CS:GO a BF3 tak to nie ..
5. Jak dlouho hrajete Battlefield - Counter Strike na našem serveru:BF tak od kedy som si ho kúpil takže 50 hodín a CS:GO takých 50 hodín pretože som nevedel že máte tento server.
6. Info. o sobě: ... atd ... Proč chci byt u vás Adminem? : ..Som chalan zo Slovenska , študujem na strednej škole , a svoj voľný čas trávim kedy ako cez zimu to je PC , hranie hier , programovanie .... cez leto to striedam rôznymi športami .Milujem všetky športy a nebojím sa ísť do niečoho nového. A prečo žiadam o tieto práva, tak hlavne chcem skúsiť aký to je pocit byť admin na týchto hrách , bol som zatiaľ adminom len na hrách ako CS ko , alebo hry ktoré som vytváral sám ako napríklad jednú zimu som si vytvoril stránku zameranú na NHL09 cez hamatchi a pozbieral som partiu ľudí a vytvoril som MS v ľadovom hokeji(Just for fun) a to taktiež len preto aby som zistil čo to vlastne je ....
Bola to pecka hlavne tá úprava stránky , bodovanie aj celková hra hrali sme 9 hráči rozdelený do skupiny A/B/C hralo sa na jeden zápas a potom až na 2 ....
7. Mít k dispozici Team Speaker 3 : TS vlastním už dosť dlho , mám vlastné roomky , pretože mám na CS:GO taktiež vlastný klan kde je asi 15 ľudí ... :3

Takže to je asi všetko , rád by som sa pridal k Vám a pomohol so všetkým čo bude treba !
S pozdravom
Sh3RiFF