jelikož hraju téměř jen na CSTG serverech, stal jsem se čerstvým členem čety, i když podle počtu členů spíš roty.

Moje schválená přihláška do CSTG je Tady: http://www.forum.taurigaming.cz/viewtop ... f=26&t=150
A teď k žádosti:
1. Wolf_Net
2. 34
3. optimálně na [CZ/EU]#73 TauriGaming.cz a [CZ/EU]#72 TauriGaming.cz, ale nejčastěji hraji #73 TauriGaming.cz (TDM)
4. Na našich-vašich serverech? No.. to netušim, od doby, kdy se objevily, což je dva měsíce??? Asi...
5. Mám zkušenosti z BF 2142 jako admin i provozovatel serveru, CSka, BF hraju už od 1942.. myslim hry, tak starej nejsem..

A proč? Jsem reinkarnovaný Mirek Dušín.. eee.. ne, pardon, vážně. Teď jsem byl na TDM BF4 a pár pitomců na střechách totálně pokazilo zážitek všem ostatním, protože ostřelovali spawny. Takže i když jsem původně nechtěl a moc nestál o admin práva, teď jsem v praxi viděl, jak i na obvykle super serveru dokáže pár pitomců co nerespektují pravidla zkazit hru. A navíc tam byl jakýsi [BEER] Whanowa nebo Whaowan, který tvrdil, že je admin, a že nevyhodí evidentního banditu proto, že ho má v přátelích... předpokládám, že to je hloupost... Takže bych rád vypomohl a stal se zástupcem šerifa, ctihodnosti.
Díky
Filip.