Diky FSEM......zavazuji se timto dekovat Vam vsem kazdy mesic 10., kdy odeslu svych 400 CZK

......Kazdopadne jsem VAM VSEM chtel rict, ze jsem VELMI PRIJEMNE prekvapen, jak tady vsechno funguje. Aspon z pohledu cloveka, ktery Vasi aktivitu nesleduje zblizka. Rozjeli jste spoustu hernich serveru a po pravu se tak stali jednim z nejkomplexnejsich hernich portalu urcite v CR a snad i v CEE. Priznam se, ze z pocatku jsem mel pomerne obavy z toho, kdyz se na schuzi postupne objevovali nove a nove navrhy na herni servery, aby jste si stale udrzeli kvalitu, kterou jste si na pocatku stanovili a ktere se Vam podarilo dosahnout. Vy to zvladate a delate tak radost nemale hracske komunite. Je to samozrejme vykoupeno Vasim casem, energyi a i ja jsem kdysi davno delal Admina, takze vim, co vsechno si to vyzaduje a jak to obcas muze byt prace velmi....komplikovana.
Preji tedy VAM VSEM, aby to vydrzelo a preji nam, herni komunite, aby Vas zapal (a penize, ktere jsou nedilnou soucasti) vydrzeli co nejdele

.
Vas verny fanousek,
Samil_CZ