Rád bych požádal alespoň o (kill/kick) na BF3 #65. Mám ten server rád a když na #67 v noci nikdo není rád se tam vracím. Žádám o ty práva hlavně z toho důvodu že od té doby co tam nejsem admin jsem tam ještě jiného admina nepotkal a všichni toho zneužívají a kempí na jeřábu. Dokonce pár z nich vědělo že už admin nejsem a je mi divné jak se to mohli dozvědět. Nicméně věc se má tak že mám #65 opravdu rád. Začínal jsem tam a hrával jsem jen tam. A i když jsem byl "přeložen" tak jsem na něj nezanevřel. Myslím že hodin tam mám nahraných hodně a když se krchec69 slituje rád bych dostal alespoň (kill/kick) kvůli těm crane camperům. Prostě jsem to musel zkusit podat si žádost a zkusit to oficiální cestou. Chci prostě pomoct a moc mě mrzí když tam nefunguje vše jak má. Nerad se na to dívám a proto tam chci i nadále alespoň občas vypomoct. Znám #65 lépe než své boty a nechci se dívat jaký je tam "bordel". Pokud prostě krchec69 řekne, že mě za žádnou cenu na serveru nechce pochopím to ale myslím, že tímhle nemá co ztratit! Dík alespoň za odpověď
PS: Sorry že to není podle vzoru ale tak o sobě už snad nic psát nemusím