Žádost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Endermanch
Začátečník
Začátečník

Žádost o admina

Příspěvek#1 » 10 črc 2024 15:34

1) Nick ve hře: Endermanch
2) Vek: 18
3) Na jaký server žádáte o práva: [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz | TRADE | BP,TP,FASTDL
4) URL profil Steamu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198354029943
5) STEAM ID: STEAM_0:1:196882107
6) Jak dlouho hrajete na našem serveru: cca 1 měsíc
7) Info o sobě bych spíše řekl osobně členům personálu pokud tyto informace budou potřebné. Admina na serveru bych z hlavního důvodu chtěl dělat abych získal nové zkušenosti z oblasti řízení a udržování pořádku. Z druhé strany mě vždy bavily pozice admina či moderátora, ať už na discordu, ve hrách a podobně, navíc s mojí aktivitou nebude problém, bývám aktivní každý den s pár výjimkami některých dnů kdy nemohu být aktivní kvůli času.

Max
Junior Admin
Junior Admin

Re: Žádost o admina

Příspěvek#2 » 11 črc 2024 21:15

Info o sobě neznamená to kde bydíš, kdy ses narodil atd... xD můžeš zde uvést třeba jaký obor studuješ nebo co máš rád :D

Edit: chci doplnit, že tento hráč využíval bugy na 125, hlásil jsem to ondisovi.
Obrázek
Junior Admin TF2 #125 Trade Server

Ondis
Trial admin
Trial admin

Příspěvek#3 » 12 črc 2024 03:07

Ahoj,jelikož jsi na serveru nový tak bych být tebou prvně zorientoval na serveru, nahrál bych si nějaký hodiny a hlavně nějak poznal hráče a komunitu u nás na TG.
Za mě bys určitě být aktivnější a klidně se zapojit do psaní mezi hráči aby jsi neměl čistý chatlog a nahrabáno x stovek hodin. (jinak angličtina na dobrým lvlu)

Troufám říct že se tahle žádost může uzamčít a podal bych si ji až si budeš opravdu jistý s tím že se chceš stát adminem a aby ta žádost nebyla podána stylem "vidím nábor v chatu tak okamžitě dám žádost".

Za mě momentálně Ne
S Pozdravem Ondis❤
Obrázek
TF2 Trial Admin #125 TRADE
  • Discord .ondisek

1 rok trial :bomba:

spaceman75
Admin
Admin

Příspěvek#4 » 12 črc 2024 12:20

Ahoj já s Ondisem souhlasím lépe bych to nenapsal. Navíc si ještě využíval bugy což se nesmí a tvoje aktivita je dost malá, zkus za nějaký čas podat žádost znovu a uvidíme.

Za mě taky určitě NE
Obrázek
Admin Spaceman TF2 125 Trade

Sia
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 13 črc 2024 12:19

Čauko,

súhlasím so zbytkom A-teamu na admina máš ešte čas, úprimne som ťa na servery zatiaľ ani raz nevidel.

Nesúhlasím s prijatím

Pekný deň

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » 16 srp 2024 16:34

Zdravím,
na základě odpovědí ostatních adminů to teď na admina nevidím. Pokud máš stále zájem, zkus to znovu za nějakou dobu a zapracuj na zmíněných nedostatích.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“