Nick: (BF3, BF4): Crrack_Cz ( normalně #Crrack, ale to mi origin nedovolil )
Věk: 15 let (27.7.1999)
Práva: Chci se stát pomocnou rukou na tomto portálu nedělá mi problém programovat ( HTML, CSS, PHP, trochu JS ), spravovat TeamSpeak, psát články, přidavat novinky na facebook, mužu udělat i nějaké desingny banneru apod. v PS.
URL: http://battlelog.battlefield.com/bf4/cs/user/Crrack_CZ/
Na TG serverech hraju v BF4 asi tak tyden a BF3 jsem často chodil na Noshar Canals, takže nevím přesně. Hraju jenom jeden týden, jelikož jsem až teď sprovoznil BF4 a ještě čekám na RAM, diký které by se to mělo přestat lagat.
Info: Jmenuji se Ondřej a bydlím kousek od Ostravy. Jsem jednim z programatoru a object creatoru jednoho tajného studia, který by měl asi za rok vydat F2P hru na způsob BF4, omlouvám se, ale víc vám tady toho říct nemohu. Rád pomáhám, klidně i zadarmo nemám problém programovat, jelikož vím kolik zkušeností tím člověk získá. TG je snad největším portál v CZ/SK na BF3, BF4. Několik let jsem hrál BFP4F, ale to začíná jít do kytek a proto i portál na kterém jsem dlouho pomahal přestal fungovat ( czbf.info ). Hledám tedy nové místo, kde bych mohl zuročit své nazbírané zkušenosti a pomoct. Na TG se mi líbí, že je zde komunita lidí, kteří jsou ochotní nemají kdykoliv problém přispět rukou k dílu a jejich projekt nemají jen za učelem vydělat velké peníze. Umím vše a to co ne tak jsem schopen najít, moje velké plus je, že vím na co je google a umím ho používat. Mám zkušenosti s vedením takových portálů, jsem schpen nastavit TeamSpeak udělat popisy, Umím is phpbb apod. Prostě to co by měl Admin vědět.
Doufám, že vás tadle žádost zaujala a, že se vám bude líbit.
S pozdravem #Crrack