Žádost o práva na serveru [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz | TRADE | BP,TP,FASTDL

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
PyroSharkOriginal
Začátečník
Začátečník

Žádost o práva na serveru [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz | TRADE | BP,TP,FASTDL

Příspěvek#1 » 02 bře 2019 09:02

1) Nick v hre: PyroSharkOriginal

2) Vek: 15

3) Na jaky server žiadate o práva: [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz | TRADE | BP,TP,FASTDL

4) URL Steam Profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198134802489/

5) STEAM ID: STEAM_1:1:87268380

6) Jak dlho hrajete na našich serverov: No tuším že 1,5 - 2 roky :D

7) Info. o sebe: Říkám si PyroShark. Nevím ani jak sem k tomu přišel... Pojmenovat se zrovna jako nějaká "retardace" postavy, tuším že sem prostě začal hrát po dlouhé době tfko a viděl sem nějakou šanci v tom dostávat kill streaky za použití PyroSharkingu a taky mi to šlo tak možná proto, ale fakt nevím :D :D :D :D Jsem Full Time gamer :gamer: a vzhledem k mé situaci mám hodně času :D Netrápí mě škola a ani nic jiného takže hrát můžu opravdu kdykoliv :d Co se týče toho jaký jsem tak jsem někdy docela nervák ale když mám pomoc tak si troufám říct že pomoc dokážu :D Vysvětlit pravidla či jakkoliv jinak pomoc. Jako co se týče vzhledu tak nejsem žádnej hezoun :dash: ale co už :D jinak abych se popsal tak mám 193cm a botu Č.49 a co se hlasu týče tak stačí říct tolik že mi od mích 11 let všichni typují 15 + :D a teďka po většinou 17 - 22 + XD Vtipné je že i mentálně na to kolikrát mám. Bohužel realita je krutá a není to tak :slunicko: :slunicko: :slunicko: :cool1: :cool1:

Důvod proč žádám o práva tak opravdu není honit si ego tím že mám práva a můžu srát lidi okolo, ale proto abych pomáhal a kolikrát je co na trade serverech řešit ale málo kdy tam vidím admina třeba v 1- 2 a právě proto se hlásím, abych mohl pomoc i v tu 1-2 hodiny ráno :lazy: :lazy: :lazy:

Speedy
Former admin
Former admin

Re: Žádost o práva na serveru [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz | TRADE | BP,TP,FASTDL

Příspěvek#2 » 02 bře 2019 12:47

Zdar,

Na tfku maš 2.5 hodin za posledných 14 dní, to nejak dosť bočí od toho, že píšeš, že si full time gamer. Čo si tak pozerám chat, tak mi to ukazuje históriu len z jedného dňa a to je 24.1.2018. Sám píšeš, že si nervák a admin by rozhodne nervák byť nemal. Inak, celkom pochybujem o tom, že v 1-2 ráno by niekto potreboval s niečim poradiť, keď vačšina ľudí má školu, alebo prácu. Na servery je max. 5 ľudí a aj to som už prehnal.

PS: V žiadosti píšeš úplne zbytočné veci, a to nehovorím o tých milión emotes.

Rozhodne nesúhlasím.
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Sam
Capital Admin
Capital Admin

Příspěvek#3 » 02 bře 2019 12:58

Zdravím,
Mám stejný názor jako kolega Speedy.
Vůbec tě neznám, ale nedivím se, tvoje aktivita.
Pokud vůbec chceš být admin, tak se snaž zviditelnit na serveru a pomáhat hráčům.
Za mě to je NE.
Počkej si na vyjádření Spacemema, a Speakra který rozhodne
Naposledy upravil(a) Sam dne 04 bře 2019 12:36, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem
Sam
Obrázek
Capital Admin TF2 #124 Jailbreak , Senior Admin #125 Trade

spaceman75
Admin
Admin

Příspěvek#4 » 03 bře 2019 21:05

Ahoj

Souhlasim se Speedym a Samem tva aktivita je malá tvé chování nemohu hodnotit protože jsi nevyrazný

PROTO NESOUHLASÍM.
Obrázek
Admin Spaceman TF2 125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 12 dub 2019 13:23

Zdravím,
od konce odstávky jsi na serveru nebyl ani jednou, považuji za zbytečné psát cokoliv dalšího. Zvyš aktivitu a můžeš to zkusit znovu později.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“