Žádost O admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Sonio
Začátečník
Začátečník

Žádost O admina

Příspěvek#1 » 01 úno 2019 15:02

1)Sonio
2) 14
3) TauriGaming JailBreak #124
4) steamcommunity.com/id/JustSonio
5) STEAM ID: STEAM_0:1:95429332
6) Více než 2 roky
7) Zdravím, Já jsem Sonio. Zabývám se kreslením, hraním videoher a umíráním depresemi. Má povaha je klidná, velice málo ztrácím kontrolu nad slovníkem.
Důvod proč bych se chtěl stát adminem je, že moc adminů nebývá online když hraji, tak bych rád byl aktivní a konal spravedlnost. Také bych rád zastupoval adminy když budou pryč na pořádání soutěží, atd. Je mi 14 Let a doufám že se jednoho dne dohodneme.

-Family Friendly Weeb Sonio
How Do I Live? How Do I Dream?

Foxik
Former admin
Former admin

Re: Žádost O admina

Příspěvek#2 » 01 úno 2019 16:10

Takže tvoje wárdenování je takové ¨Neovládáte hru, Půjdete na hlavní čáru tam neovládáte hru, Poslední reakce na skok, taunt , zavolání o medica,Dáme si minihru.¨ To je můj hlavní problém. V tvém wárdenování je nekreativní (podle mého názoru i 'někdy' nudné). Taky ti nedělá problém být sprostý na ostatní hráče . Když nový hráč příjde do blue teamu hned ho pošleš do ... Ani se mu nepokusíš nák vysvětlit aby napsal !pravidla atd. Si často vyprovokován musíš mít ňákou laďku. Musíš být odolný a hned nenadávat. Jako povahu máš takovou 50%50%. Si strašně nedočkavý jako admin musíš mít trpělivost kterou ty rozhodně nemáš.SI často zlý na mladší děti. Občas seš i agresivní a zlý. Dávám Ne a s žádostí nesouhlasím
Naposledy upravil(a) Foxik dne 02 úno 2019 08:14, celkem upraveno 1 x.
Meh Admin

Obrázek
Jailbreak #124

FishGrill
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#3 » 01 úno 2019 19:39

Ako hráč môžem povedať že Sonio je aktivný hráč s Foxíkom absolutne nesúhlasím jeho wardenovanie je niekedy nudné ale určite zaujímavejšie ako Foxove nemyslím si že jeho správanie je nejako kritické a keď sa na niektorých adminov pozriem môžem povedať že jeho správanie je viac ako normálne. Tiež si myslím že pokiaľ by Admin rank dostal nevyužíval by ho nejakou cestou. Sonia pozám a preto si myslím že by to bol skvelý admi :) Z ávrhom absolute súhlasím

Speedy
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 01 úno 2019 19:47

Fishgrill,

nevyjadruj sa k inym žiadostiam - ako hrač na to nemaš pravo, pokiaľ nemaš niečo dôležite
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

FishGrill
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#5 » 01 úno 2019 19:58

Oh aha tak pradón a asi RIP demokracia

Zeerr0
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 01 úno 2019 21:30

Fishgrille tady nejde o demokracii, ale o pravidla fóra!

Osiris
Former admin
Former admin

Příspěvek#7 » 02 úno 2019 04:52

Zdravím v jeden věci nemůže souhlasit a to že je tvé wardenovani nudné podle mě je spíše klasické
Ale popravdě to na admina ještě nevidím zvýšil bych komunikaci pozměnil bych trochu wardenovani ať je více kreativní zbavil bych se úplně Lenny face a podobných věcí proto dávám prozatím NE ale pokud ukážeš že jsi schopný minimalizovat svoje nedostatky tak bych neměl žádný problém dát ANO
Přeji hezký zbytek dne

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#8 » 02 úno 2019 20:51

Sonio,
Do tvé minule žádosti jsem ti napsal, co jsem si pamatoval a nebylo to aktuální. Tahle odpověď aktuální je a nedopadlo to o moc lépe. Nevím jak to popsat, ale tvoje chování není jaké bych od admina chtěl nebo očekával. Wardenovani atd. popsali ostatní, mě popravdě překvapil fishgrill a jeho odpověď sem na forum. Nevěřím, že hráč jentak napíše svuj názor a pak si stojí za demokracii. Někdo mu možná řekl ať něco napíše. Najednou má za nickem "Sonio4admin2K19". Krom tohohle mi přijde tvé chování spíše arogantní a nevěřím, že bys byl férovej admin.
Žádost zamitám
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“