zdravíčko milí dámy a pánové
obracím se na vás z důvodu žádosti o admina na #125 TauriGaming Trade
1) Jméno ve hře: FireKnifeCZ1 (Fižra) ™
2) Věk: 14 let
3) Na jakém serveru žádáte o práva: #125 TauriGaming Trade
4) URL profil (adresa) Steamu (veřejná): https://steamcommunity.com/profiles/76561198346122718/
5) STEAM ID: 76561198346122718
6) Jak dlouho hrajete "hru" na našich serverech: zhruba dva roky
7)Krátký popis: Těší mě jak zákon káže, mé jméno je Filip Němec a je mi 14 let. Baví mě hraní hry TF2 a obzvláště mě baví hrát na vašich serverech. Jsem aktivní trader, rád se bavím s lidmi a mám dvouleté zkušenosti s adminováním na serverech různého typu (od TF2, přes CS:GO až po Unturned). Sám musím předem uznat, že čas od času jsem sporstý, obzvláště když mě naštve toxické dítě (toto je věc, která by v roli admina zmizela). V minulosti jsem byl na TG serverech potrestán několika bany, které byly většinou způsobeny falešným nařknutím ze scammování (vždy jsem byl zproštěn vinny), dále mám dva bany za neukázněné chování (nadávky), které dohromady činí asi 8 dní. Svojí sbírku banů bych zakončil banem od admina Kangaroose, kterému jsem do očí řekl, co si o něm myslím. Vím, že jsem v minulosti nebyl zrovna ukázněný, ale myslím, že by se tyto věci daly vyvážit mojí komunitní aktivitou, schopností pomoct a poradit, velkým srdcem a příjemným charakterem.
vedlejší info:
stamm: cca 40 000 bodů
rank: Gayben
aktivita: častá
Předem děkuji za jakékoliv odpovědi.
Přeji hezký den.