Žádost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
L0unely
Začátečník
Začátečník

Žádost o admina

Příspěvek#1 » 23 led 2019 18:02

Zdravíčko lidičky
Obracím se na vás kvůli náboru na administrátora na serveru: #125 TauriGaming Trade

1)Nick ve hře: L0unely
2)Věk: 13 let
3)Na jakém serveru žádáte o práva: #125 TauriGaming Trade
4)URL profil (adresa) Steamu (veřejná): https://steamcommunity.com/profiles/76561198829434431/
5)STEAM ID: 76561198829434431
6)Jak dlouho hrajete "hru" na našich serverech: 1 rok

7) Krátký popis: Jmenuju se Ondřej pejšek je mi 13 let a chci se stát administrátorem na serveru #125 TauriGaming Trade baví mě hraní team Fortress 2 a obzvlášť na vašem ůžasném serveru.Jsem aktivní hráč celý den občas ne protože se musím učit :D.Moje hlavní aktivita byla tradovaní dokud sem nedostal omezený ůčet.mám 3 mute bany ale už se to nestane protože si odteď budu dávat pozor!

Vedlejší info:
stamm: 22628
rank: Gaben
aktivita: Aktivní celý den

Děkuji za odpovědi Přeju hezký den :wave1:

Speedy
Former admin
Former admin

Re: Žádost o admina

Příspěvek#2 » 23 led 2019 18:11

Zdravím,

Keď si prechádzam tvoj chat, tak je to len a len lenny face.. samozrejme, že píšeš aj niečo iné, ale to tvorí tak 10% tvojho celkového chatu. Skús sa vyjadrovať nejako inak, ako len pomocou lenny facov, lebo to potom nerobí dobrý obrázok a na admina to je úplne nevhodné. Taktiež môžeš skúsiť hráčom nejak pomáhať a ukázať nám, že o to fakt stojíš. Vzhľadom na uvedené dôvody odporúčam žiadosť zamietnuť.
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

L0unely
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#3 » 23 led 2019 18:19

Speedy to sice furt dávám lenny face do chatu ale používá to i např. majorSam,Spaceman a dejt rád bych pomohl nováčkům a nepíšu jenom do chatu někdy i mluvim atd.

spaceman75
Admin
Admin

Příspěvek#4 » 23 led 2019 18:58

Ahoj Lounely,

když koukám na tvou žádost to to co napsal Speedy je pravda a do konce jsi měl už i 3 mute bany což si myslím že by si mohl napravit. Co se týká Leny Face tak nemáš pravdu že je používám to co jsem měl nabindované už mám smazané a i já jsem byl zamítnut v první žádosti právě kvůli Lenny Face, posuzovat tady adminy jestli to používají asi nebude v tvé kompetenci. Jinak si myslím že špatný nejsi proto zkus omezit Lenny Face zlepšit chování a zkus podat znovu.

se žádostí prozatím NESOUHLASÍM.
Obrázek
Admin Spaceman TF2 125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 25 led 2019 16:56

Zdravím,
chtěl jsem se podívat na tvůj chat, ale upřímně se mi nechtělo prokousávat přes skoro 5 000 lenny faců. A to je samozřejmě problém, mám pocit, že už sis ho odbindoval, což je plus, ale z části si je nahradil jinýma smajlama. Další problém, kterého jsem si u tebe všiml, je pravopis. Nevím, jestli děláš chyby jen kvůli tomu, že píšeš rychle a nekontroluješ si to, nebo to prostě nevíš, ale je potřeba na tom zapracovat. Dále máš 4 muty, převážně za spam, jsou sice trochu starší (poslední z prosince), ale máš je. Taky mám z určitých důvodu trochu pochyby o tvé psychické vyspělosti, ale to je jen tak na okraj. Zkus se zaměřit na ten pravopis, dokaž nám, že na to máš a pokud budeš mít zájem, podej si žádost znovu. A příště ideálně nekopíruj žádosti ostatních...

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“