Team Fortress 2

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
LOFAS
Začátečník
Začátečník

Team Fortress 2

Příspěvek#1 » 30 pro 2018 14:54

1) Nick v hre (meno): 💎 LOFAS 💎
2) Vek: 16
3) Na jaky server žiadate o práva: Orange x4
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú):https://steamcommunity.com/profiles/76561198063846227/
5) STEAM ID: STEAM_0:1:51790249
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: nebál bych se napsat 6 měsíců
7) Info. o sebe: Hru hraju hlavně for fun a rád zabijím pánvičkou :D. Prečo chcem byť u vás Admin?: Za tu dobu co tam hraji, už tam bylo dost hackerů, spamerů, kteří foukali jen do mikrofonu a většinou tam admini nebyli. Bylo by mi ctí je kiknout nebo ztlumit, když tam dělají takový blbosti které člověka naštvou. Děkuji za váš čas.

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Team Fortress 2

Příspěvek#2 » 03 led 2019 11:39

Ahoj LOFASi,
Osobne si až tak na teba nespomínam keďže mi príde že si pravdepodobne dlho nebol na servery (aspoň podla statov). Ohladom toho prečo chceš byť u nás Admin by si mohol napísať aj niečo iné a trochu to lepšie rozpísať. No bohužial s tvojou aktivitou by si mal dačo robiť lebo odohraný čas musíš mať 25h a podla statov máš len 16h takže tých pár hodín ti treba dohrať... No trvalo to trochu kým som tvoj profil na statoch našlo bo mi v kuse vyskakoval iný profil a nakoniec mi naskočil tvoj kde mi ukazuje že máš len 16h odohraných a podla všetkého si na servery dlho nebol. Viac menej by to malo byť z mojej strany všetko len to ti poviem že nahraj si čas a nabudúce trocha rozpíš svoju žiadosť a aj prečo chceš byť Admin.

Prajem pekný deň.
Monster
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

GreyFace
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 03 led 2019 12:25

Ako vspomenul tunak kolega , hodiny odohrané nemáš , na servery som ťa videl raz , podľa tvojej žádosti čo si si napísal (a ako vspomenul Monster) mal si sa trochu viac rozpísať . Pretože tamto čo si napísal nie je podľa mňa dostačujúce . Takže s tvojou žádosťou Nemôžem súhlasiť.

LOFAS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#4 » 06 led 2019 14:18

Hlavní věcí co bych chtěl napsat je, že na tomto serveru mám 24 700 bodů a každej kdo na tom serveru hrál ví, že dostat tolik bodů za 16 hodin je na 100% nemožné. Takže na statech máte asi trochu chybky. :ok:

Richy

Příspěvek#5 » 06 led 2019 14:28

ahojky
nemám čo písať do orange ale tvoje staty sú tu: http://hlstats.taurigaming.cz/hlstats.p ... yer=296256 (stačí kliknúť na tvoje steamid na hlstats a máme tvoj profil) a je tam jasne napísané, že máš 4,956 bodov takže chybka bude u teba

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » 06 led 2019 16:31

Zdravím,
je rozdíl mezi stamm body (kterých máš 24,7k) a hlstats body, ale to je vedlejší. Tak jako tak, skrze tvoje speciální znaky ve jméně (tzn. diamanty) o tobě hlstats vůbec neví a admini tě na serveru prý viděli jednou - možná je to jen náhoda, kdo ví. Pokud o toho admina skutečně stojíš, odeber si ze jména ty znaky a tak za 14 dní nám dej vědět. Pokud bude vše v pořádku, dostaneš šanci. Nechám to tu do té doby otevřené.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“