žádost o administrátora

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
matycz21
Former admin
Former admin

žádost o administrátora

Příspěvek#1 » 28 pro 2018 22:25

1) Nick v hre (jmeno): maty
2) Vek: 16 let
3) Na jaky server žiadate o práva: orange x4 rtd
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/profiles/76561198350063192/
5) STEAM ID: STEAM_0:0:194898732
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: cca 1 měsíc
7) Info. o sebe: ...

Proč zrovna já? zdravý rozum a uvažování. Nesoudím lidi podle věku, nebo podle toho co mají nebo nemají, nebo jak vypadají, důležitá je myšlenka a názor. Poznal jsem na vašem serveru dost podivných lidiček, fantastů, šarlatánů, podvodníků, zaručených duchovních učitelů, dobrých přátel. Chci být příkladem pro ostatní, nejsem 100%, to asi nikdo. Ale už bylo nespočet nesmyslných hádek na serveru, třeba že člověk něco nevěděl a ostatní mu začnou nadávat, moje reakce byla jednoduchá, proč nadáváte a neporadíte? Lidi jsou jak ovce, začne nadávat jeden, začnou nadávat všichni. Myslím že naše tf2 komunita má ještě hodně před sebou v chování ke druhým, děti jsou jak houby, nasajou že jim někdo nadával a potom každou situací řeší nadávkama. Nebudu se tu bavit o tom že když bude na serveru hacker, že natočím video a zabanuji, takových situaci je málo, spíš jde o chování k ostatním, vždy jsem se zastal slabších, nebo situaci vyřešil aby se lidi zbytečně nehádali a nikdy jsem k tomu nepotřeboval práva, nebo mít admin před nickem. Rád budu užitečný a potřebný na vašem serveru. :-)
Obrázek
Admin na #120 TF2 Orange

GreyFace
Former admin
Former admin

Re: žádost o administrátora

Příspěvek#2 » 28 pro 2018 23:04

Takže pane maty , jelikož som ta na severy vídával dosť často , viem že aktivitu máš veľmi dobrú což je + pro tebe , dále chovanie : Je na úrovni rozumného človeka ktorý nepíše hovadziny a vie logicky uvažovať . Nepíšeš veci typu : "kys , lmao , fuck! atm. Takže v A-Teamu , ťa rád uvidím . Za mňa máš Áno. Počkaj si na vyjadrenie dalších adminov na orange. *hoj* *hoj*

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » 03 led 2019 11:21

Ahoj maty,
Ja si ta aj pamätám zo servera a mal som zmiešané pocity o tebe. Pozrel som si tvoj chat a videl som buď spam alebo nejaké bindy kde je nadávka abo ako dakomu hovoríš že sa má s unbanom rozlúčiť atd... Taktiež máš 3 krát mute... jeden za urážanie hráčov a dalšie dva kto vie začo keďže je tam Reason Other a osobne mne to nerobí dobrý dojem... Hodiny nahrané máš ako kolega spomenul. Môj názor ohľadom žiadosti je že by sa dalo pouvažovať o prijatí ale to ja nerohodujem ale mal by si si dávať väčší pozor a trochu polepšiť nezrovnalosti.

Prajem Pekný Deň.
Monster
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 06 led 2019 16:27

Zdravím,
omlouvám se za trochu větší prodlevu. Nemám ti skoro cokoliv vytknout, žádost máš pěknou, aktivní docela jsi. Jediné co, tak si zkus některý ty tvoje poznámky nechat pro sebe. Ale jinak je to v pohodě. Takže bych řekl, že to s tebou zkusíme. Na steamu dořešíme práva atp.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele: