Žiadosť o Admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
justRichard
Začátečník
Začátečník

Žiadosť o Admina

Příspěvek#1 » 18 pro 2018 18:48

1) Nick v hre (meno):just Richard
2) Vek:12
3) Na jaky server žiadate o práva:#120 TauriGaming cp_orange_x4
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú):https://steamcommunity.com/profiles/76561198448309941/
5) STEAM ID:STEAM_0:1:244022106
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov:cca 30 h.
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: Všimol som si že na tomto servru je málo Adminov, tak som si povedal že by som im chcel pomôcť. A mám tam aj jedného priaťeľa.

Ďakujem

GreyFace
Former admin
Former admin

Re: Žiadosť o Admina

Příspěvek#2 » 18 pro 2018 18:50

Takže Richarde , aktivtu máš , vidím ťa tam každý deň min. 2-3 hoďky (toš je slušné) . Chovanie máš dobré , až na pár vecí ktoré sa dajú dopilovať . Takže za mňa máš Áno. Prajem pekný zvyšok dňa *hoj* .

Sphoon
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 21 pro 2018 22:25

Ahoj Richarde,
Co jsem tak koukal tak jsi nejsem jistý co si o tobě myslet. Dával jsem si odstup od vyjádření abych tě potkal znovu na serveru ale nezastihl jsem tě. Co tak znám z minulých zkušeností tak jsi úplně nejsem jistý co si o tobě myslet. Z jedné strany jsi velmi aktivní a většinou byla zábava hrát s tebou i proti tobě, ale nevím jestli by sis neměl ještě počkat. Co jsem projížděl chat nejsi zrovna neklidnější (CHATLOG) a občas mám pocit že se i necháš vytáčet hráči (Jak chatem tak i tím že tě např. taunty). Být tebou bych tomu chvíli ještě dal. Neříkám že mi nepřipadáš jako dobrý kandidát kvůli věku nebo něčemu jinému, mám jen pocit že ještě na to nejsi připraven. Pokud tvoje žádost bude ještě delší dobu otevřená a uvidím že jsi podle mého připraven tak tuto odpověď změním. Prozatím nemohu souhlasit se vstupem do A-teamu.
Přeji hezký zbytek dne, sphoon.

Nový účet

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 23 pro 2018 10:50

Zdravím,
sphoon už to tady docela rozepsal, takže jen ve zkratce: aktivitu máš relativně v pořádku, chování (soudě pouze podle chat logu) už tolik ne. Zkus to chování napravit, a pokud budeš mít stále zájem, podej si žádost znovu.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“