[TF2] Žádost o Admina (#124 Jail Break)

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
RetroHawk206
Diskutující
Diskutující

[TF2] Žádost o Admina (#124 Jail Break)

Příspěvek#1 » 04 lis 2018 18:11

1) Nick v hře (jmeno): RetroHawk206

2) Věk: (18.6 2004) 14 let

3) Na jaký server žádáte práva: #124 JailBreak

4) URL profil (adresu) Steamu (veřejnou): https://steamcommunity.com/profiles/76561198251982584/

5) STEAM ID: STEAM_0:0:145858428

6) Jak dlouho hrajete "hru" na našich serverech: Bude to asi od 06.2017 a na serveru mám asi 130 hodin

7) Info. o sobě: ... atd ... Proč chceš byt u nás Admin?: Na vašich server chci být admin protože hraji kdy to jen jde podle možností a občas se mi stává že na serveru se dějí nesprávné věci... (Cizinci dávají FK atd.) A zrovna tam není admin... A jelikož jsem na serveru velice často tak bych tomu mohl někdy zabránit... (BTW admin bych chtěl být ale taky mě hodně zajímá váš názor na mě :-) )

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Re: [TF2] Žádost o Admina (#124 Jail Break)

Příspěvek#2 » 04 lis 2018 23:44

Zdravím Retro, hoci som nechcel no musím sa vyjadriť.
Veľmi ma totiž zaujímajú tvoje nesprávne veci keď si na servery. Aby som ti vysvetlil čo mi tak vadí je fakt, že zo všetkých ľudí z Jailu, ktorý si zažiadali o práva som teba ani nečakal.
• Pořádek - Dohlížení na dodržování pravidel, případně zasáhnout a nastolit pořádek.
Toto je jedna z najdôležitejších povinností admina a tvoj kameň úrazu.
Máš 5 banov za porušovanie pravidiel, mal si mesačný mute za spam a opakované bany na server za tvoju neschopnosť chovať sa slušne správať a to ani nerátam ako sa správaš na servery teraz.
Nehovorím, že admin by nemal mať ban no ak adminom chceš byť tak by si sa mal chovať tak aby si nedostal ban, z ktorého sa už nevyvlečieš.
Ja s žiadosťou nesúhlasím no počkaj na kolegov a ich názory.

P.S.
:withstupid: 2 týdny joo? :D to máš na tom serveru tak 1 hodinu :D

takéto komenty písať netreba lebo nikoho nezaujímajú a len pre info ten chalan má 31hodín čo je dosť nato aby si sa ty do toho nestaral

RetroHawk206
Diskutující
Diskutující

Příspěvek#3 » 05 lis 2018 07:17

Jak jsem psal dole hlavně mě zajímá co si o mě myslíte ale když Admina mohl dostat někdo kdo do chatu psal Get Goot Get L*** ***.com tak se mi zdálo že v tom případě může Admina dostat každý

Jinak jak jsi říkal že si neudržím pořádek... Pokud to není 1v16 nebo 2v16 atp. Tak si ten pořádek docela udělám i když se objeví něáký rebel :)

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 05 lis 2018 13:54

Retro, nelíbí se mi tvůj přístup k jailu, nelíbí se mi tvé chování, tvoje posmívání se.
Tato věta mě přesvědčila
Spoiler:
Jak jsem psal dole hlavně mě zajímá co si o mě myslíte ale když Admina mohl dostat někdo kdo do chatu psal Get Goot Get L*** ***.com tak se mi zdálo že v tom případě může Admina dostat každý
že žadost zamítnu
P.S.: Jestli chceš znát co si o tobě ostatní myslí, tak žadost o admina není správné místo..
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“