Žiadosť o admina tf2 #124

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
PanBaxcus
Former admin
Former admin

Žiadosť o admina tf2 #124

Příspěvek#1 » 16 zář 2018 16:11

1) Nick v hre (meno): Pán-Bax-cus

2) Vek: 14

3) Na jaky server žiadate o práva: TF2 JailBreak #124

4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/id/Low-Chees/

5) STEAM ID: STEAM_0:0:158844083

6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: cca 2roky

7) Info. o sebe a Prečo chcem byť u vás Admin?: Chodím na základnú školu.Venujem sa futbalu a florbalu.Rád chodievam von.Som dosť lenivý.Až moc hrávam hry čo by som mal obmedziť. A prečo by som chcel byt admin? No som dosť aktívny a večer moc admini nehrajú a chodievajú tam FreeKillery a vždy treba zavolať admina. Potom sa tam hráči hádajú o pravidlách že kto ma pravdu a budu sa hádať aj keď nemajú pravdu.Takže dalej daju fk alebo fh a nič nerobia nedajú si slay ani nič.

Samozrejme mam bany ale to preto lebo si robím s JB srandu a neberem ho moc važne.

S pozdravom Bax-cus
Obrázek
SeniorAdmin #124 Jailbreak
No už ale nejsom admin

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Re: Žiadosť o admina tf2 #124

Příspěvek#2 » 16 zář 2018 19:56

Ahoj Bax. Rád by som vedel, prečo sa snažíš byť adminom. Na servery sa dávnejšie hovoril, že Jb a admin ťa veľmi neláka a teraz ešte napíšeš
robím s JB srandu a neberem ho moc važne

Okrem tvojho malej aktivity na JB a lennychatu a čo je čo povedať mi vadí aj tvoja mala možno aj nulová aktivita v blue a ako warden. Komunikácia j u teba slabá a ako som už písal rád by som vedel dôvod tvojej žiadosti.
Za mňa NIE, počkaj si na vyjadrenie kolegov.

Richy

Příspěvek#3 » 16 zář 2018 20:47

Zdravím Bax *hoj*
Hiri to tu už povedal za mňa...
Keď sa ťa pýtame, že čo keby si si zažiadal o admina, tak hneď hovoríš že nemáš záujem. Čo tak zrazu? Tiež by som chcel vedieť prečo...
A ak si myslíš, že robenie si z JB srandu, nebrať to vážne a dostávať bany je dobré, tak si na omyle. Ako "budúci admin" sa máš k tomu stavať zodpovedne, nerobiť hovadiny a nedostávať bany. Nemám dôvod ti dať áno. NIE

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 19 zář 2018 18:55

Soudě podle ostatních adminů to vypadá, že prozatím nejsi vhodným kandidátem na admina.
Žádost zamítám
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“