Žadost o admima na Orange x4

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Jilcz15
Začátečník
Začátečník

Žadost o admima na Orange x4

Příspěvek#1 » 02 zář 2018 21:14

1) Nick v hre (jméno): Jil
2) Věk: 13
3) Na jaký server požádat o práva: # 120 orange x4
4) URL profil (adresa) Steam (veřejná): https://steamcommunity.com/id/Jilz/
5) ID steamu: STEAM_0: 0: 109630399
6) Jak dlouho hrajete "hru" na našich serverů: cca. 93 hodim
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chci být u vás Admin ?: Chtěl bych být adminem protože mě na Orange připada hodně lidí, co jsou toxik a nikdo to neřeši a také jsem si uvědomil, že je jen par adminu na Orange že někdo třeba z adminu afkuje atd. chtěl bych to napravit budu aktivni minimálně 2 hodiny denně a už nebudu spamavat slybuji: stydlive:: stydlive: a žadny ban na steamu nemam a já jsem na steamu dost aktivni tak kdo napíš mi že je nějaký problém na servru tak to jdu napravit :) snad se vam budu libit;) SORRY ZA GRAMATÝCKÉ CHYBY. dík

Perplex
Former admin
Former admin

Re: Žadost o admima na Orange x4

Příspěvek#2 » 03 zář 2018 14:54

Jile, napsal jsem ti to sice už na serveru, ale napíšu to tady znova. U tebe je největší problém tvé špatné chování, už si několikrát dostal ban a HODNĚ krát mute. Většina z nich je za Spam a pár jich je za nevhodnou mluvu, a i tak si se moc nepoučil. Několikrát jsem tě potkal na serveru jak někoho trollíš nebo se s ním hádáš, nebo někoho schválně provokuješ. Sice mě vždycky zavoláš když je na serveru nepořádek, ale i tak to nepřebije tvoje špatné chování.

Za mně NE. Pokud chceš být adminem, tak by si měl své chování zlepšit. A možná ti to nakonec i vyjde.
Přeji hezký zbytek dne.
Obrázek
Junior Admin TF2 #120 Orange

Spolkac
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 03 zář 2018 16:00

Ahoj Jile.

Promiň ale nevím co bych dodal k perplovi, asi nic, souhlasím s ním. NE
S pozdravem, Spolkáč
Obrázek
TF2 Senior Admin #120 #128 Orange maps

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 09 zář 2018 23:56

Zdravím Jil.
Celkom som prekvapený že žiadaš o Admina po tom všetkom čo si spravil. Tolko banov a mutu že sa divím ak povieš že si sa poučíl. Celkovo všetko zhrnul Perplex ale ide o to že ja by som na tvojom mieste ešte počkal a naozaj ukázal že si sa naozaj zmenil a myslíš to s Adminovaním vážne. Takže dúfam že sa zamyslíš a prestaneš robiť blbosti na servery a ponaučíš sa z chýb.

Žiadosť Zamietam
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“