Žiadosť o admina TF2 #124

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Richy

Žiadosť o admina TF2 #124

Příspěvek#1 » 08 zář 2018 10:54

1) Nick v hre (meno): R1chy | 月光下跳舞
2) Vek: 17
3) Na aký server žiadam o práva: TF2 JailBreak #124
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): steamcommunity.com/id/R1chy_RM
5) STEAM ID: STEAM_0:1:208644258
6) Ako dlho hrám "hru" na vašich serveroch: cca 1 a pol roka
7) Info. o sebe a prečo chcem byť u vás admin: Čafte borci, väčšina z vás ma už poznáte, takže sa asi nemusím predstavovať. Pred 1 a pol rokom som sa prvýkrát stal oficiálne členom ATeamu TG v sekcii BF4 a bolo mi tu fakt, že super. O pol roka neskôr som dostal ponuku na admina na TF2 JailBreak. Zobral som ju, spoznal som veľa dobrých ľudí, mal som sa super. Ale prišla ta chvíľa, keď ma TFko prestalo baviť a s kamošmi sme začali aktívne hrať csgo, tak som skončil na vlastnú žiadosť. Pred 4 mesiacmi som si zažiadal o admina, ale nedal som skúšky... Teraz to však chcem napraviť, vrátiť sa naspäť do ATeamu a nevykašlať sa na to, ako vtedy. Zapracoval som nad tým, aby som si priznal svoje chyby, poučil sa z nich, vedel pomôcť ostatným...

Mám vás rád a ďakujem dopredu všetkým za ich odpovede a názory ;)

P.S.: S odbindovaním lenny facu nemám problém

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Re: Žiadosť o admina TF2 #124

Příspěvek#2 » 08 zář 2018 11:10

Zdar Riči ako hráča ťa poznáme dobre a ako admin si nemal problémy. Vieš čo máš robiť a je na teba spoľah. Nenapadá mi prečo nepovedať áno. So žiadosťou súhlasím a dúfam, že sa nám vrátiš.

Edit: Môj názor sa nezmenil ale všmol som si, že vôbec si nestrážiš chat a unikajú ti veci v hre zapracuj natom.
Naposledy upravil(a) Rasist Pikachu dne 10 zář 2018 17:39, celkem upraveno 1 x.

Patrick106
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 09 zář 2018 17:56

Zdraívčko R1chy :) Na servery ťa vidím často, za blue hráš, wardena si berieš. Vyjadrovanie je super a bavil som sa o tom s gentlemanom a nevadilo by mi keby si sa stal opäť adminom :) Skôr by som bol rád :) Takže za mňa máš ÁNO
Vidíme sa v pekle | S pozdravom Rick
Obrázek
Admin #124 Jailbreak

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 11 zář 2018 14:48

Richy,
když jsi býval adminem tak jsem s tebou problém neměl, přišel jsi mi v pohodě. Pak jsi odešel a ani jsem pořádně nevěděl proč. Tvého navártu jsem si všiml, protože jsi aktivně v blu, snažíš se kola udělat zajímavá a možná si se změnil k lepšímu. Ostatní tu řekli vše potřebné.
Žádost přijímám

//EDIT - Speaker: Vítej zpět v teamu.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“