Žádost o admina trade serveru

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
spaceman75
Admin
Admin

Žádost o admina trade serveru

Příspěvek#1 » 22 srp 2018 16:13

1) Nick ve hře : Spaceman75
2) Vek: 42
3) Na jaky server žádáte o práva: Trade Server
4) URL profil (adresu) Steamu : https://steamcommunity.com/profiles/76561198335119751/
5) STEAM ID: STEAM_1:1:187427011
6) Na severu Trade hraju odhadem asi 2 roky jinak se jmenuji Pepa a bydlím na severu Čech v Ústeckém Kraji. Co bych o sobě napsal asi to že jsem člověk co chodí do práce jako odreagování si rád zahraju právě na vašem serveru a samozřejmě mám ještě aktivity jako kolo, stolní tenis atd.
7) Proč chci být Adminem : Tak na serveru už jsem nějaký ten pátek a myslím si že se nechovám zle jsem tichý hráč ale mluvit umím :D ,také bych vašemu portálu chtěl pomoct nějaké ty zkušenosti mám, kdysi jsem byl na jednou nejmenovaném portálu taky Adminem kde se hrálo převážně Call of Duty 2 a moc mě to bavilo. Moje aktivita si myslím že není malá proto zvládám i vaše podmínky které máte co se týká času stráveného na vašem serveru. Tak to bylo asi vše přeji hezký den a těším se na případnou spolupráci Spaceman.
Obrázek
Admin Spaceman TF2 125 Trade

Sam
Capital Admin
Capital Admin

Re: Žádost o admina trade serveru

Příspěvek#2 » 22 srp 2018 16:49

Zdravím Spacemane,
U tebe to vidím nadějně.
Tvé chování na serveru jak vystupuješ tak nemám problém, když je na serveru problém tak dokážeš napsat adminovi, aby tam došel, což ti dávám velký plus.
Aktivita jak mluvíš, že máš výbornou, tak též pravda.
Byl bych rád, kdybys byl členem AT Teamu..i přes to když máme plno.
Za mě to je ANO

Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem MajorSam
Naposledy upravil(a) Sam dne 22 srp 2018 16:54, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem
Sam
Obrázek
Capital Admin TF2 #124 Jailbreak , Senior Admin #125 Trade

Speedy
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 22 srp 2018 16:50

Zdravim,

Podľa mňa si jeden z najmenej konfliktných hráčov na servery a po debate na steame rozhodne so žiadosťou súhlasím.

Za mňa je to ANO.
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 06 zář 2018 16:08

Zdravím,
na trade v aktuální chvíli nehledáme nové adminy, a dokud se to místo neuvolní, budeš si muset počkat. Výjimku dělat nebudu. Asi tě zajímá proč, důvod to má jednoduchý. Projížděl jsem si tvůj chat log a přes 1/4 tvých zpráv tvoří lenny face. Místy ti tam ulítla i nějaká nadávka, ale to bych asi přežil. Tudíž máš jednoduchý úkol, dokud nebude místo. Sniž počet lenny faců v chatu a zkus si dávat trochu větší pozor na ty nadávky. Pokud toho jsi schopen, podej si žádost znovu až bude nábor otevřený.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264

P.S. Pro adminy: Pište všem obsahově stejný zprávy, nebo je nepište vůbec. Nepřijde mi normální někomu napsat jen "nenabíráme adminy" a jinýmu dát ANO, jako kdyby byl nábor otevřenej.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“