Nick v hře: sphoon.
Vek: 14
Na jaký server žádám o práva: #124 Jailbreak
URL profilu: Profil
STEAM ID: STEAM_1:1:89844314
Jak dlouho hraji na vašich serverech: 6 dní 11h 15m
Info. o sobě a proč chci být u vás Admin?: Sice jsem si jednou už žádal, ale bohužel nebylo místo, teď jsem ale nedávno slyšel, že se místo uvolnilo, tak jsem se rozhodl to zkusit znovu. Takže, jsem čtrnáctiletý kluk, kterého zajímá programování, hry, kreslení a auta. Rád se hrabu v jakékoliv technice nebo prográmkách. Čeština sice není mojí nejsilnější stránkou, ale nemyslím si, že jsem na tom tak špatně. Potom ještě znám velmi dobře Angličtinu, trochu Ruštiny a Němčiny. Rád se bavím s hráči a jsem takovej vtipálek. Sice moje vtipy nejsou moc dobré, ale snažím se.Taky jsem se poslední dobou změnil a to, co mi všichni napsali pod moji minulou žádost, jsem si vzal k srdci a beru na to ohled. Kritika mě asi trochu v životě chybí, takže i když není zrovna pozitivní, tak jsem za váš názor rád, i když se mi třeba nelíbí.
Proč bych chtěl být admin? Chtěl bych být admin, protože poslední dobou tam vidím dost lidí, co se hádají nad pravidly a co je porušují. Ze strany pravidel jsem si docela dost jistý, že je znám dobře, jelikož tu hraju už nějakou dobu. Navíc tady vidím lidi, jak se hádají občasně i nad pravidly, tak je potřeba jim to říct, jak to je napsané, nebo někoho potrestat, když nadává, že jsme takový a makový, když něco není podle jeho. A vzhledem k tomu, že teď na JB docela dost chodím, tak jsem si řekl, že by bylo fajn to vyřešit, když jsem u toho, než do toho volat další adminy a obtěžovat je, když zrovna třeba spí (true story) nebo hrajou něco jiného.
Děkuji za přečtení nebo za vyjádření. Přeji hezký zbytek dne.