Žádost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Rypous55
Začátečník
Začátečník

Žádost o admina

Příspěvek#1 » 13 črc 2018 01:03

1) Rypouš [SHOGUN]
2) 17
3) [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz | TRADE | BP,TP,FASTDL
4) https://steamcommunity.com/id/rypak55/
5) rypak55
6) cca rok
7) Tááááákže neco o mě jo ? Jmenuji se pepa, klidně mi rikejte i josef nevadi mi to :) Bydlim na severu čech přesneji v místě "Most". Adminem jsem jěště na žadných z vašich serveru nebyl, rád bych si to vyzkoušel, jsem moderator u mnoha skupin jako je třeba "Nitrix crew", jsem i moderator u jednoho né tak moc známého streamera na twitchy (5-10 když se daří) https://www.twitch.tv/mcm1ky když tak kdyby jste se chtěli kouknout :)))

Speedy
Former admin
Former admin

Re: Žádost o admina

Příspěvek#2 » 13 črc 2018 23:45

Zdravim,

Už podľa chatu viem, že nie si pre mňa vhodný kandidát na admina. Nadavky, lenny face, etc.
Na servery som nebol dlho aktivny, tak viac ti tu nenapišem, no mne bohato stačil už aj ten chat.

Skusil by som popracovať na správaní a potom možno niekedy v budúcnosti si podal znova žiadosť. Je to len moje odporučanie, neviem aky nazor bude mať kangos, tak si počkaj na vyjadrenie.
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o admina

Příspěvek#3 » 22 črc 2018 17:18

Zdravím,
na to, že ses mi tehdy na serveru vychloubal, jak jsi "nejhodnejsi" a nedostal jsi žádný trest, jsem čekal něco víc. Tvůj chat určitě nevypadá jako chat nejhodnějšího hráče na serveru, ale spíš přesného opaku (viz. speedyho odpověď). Akorát s tím, že mi to připadá tak, že pokud je na serveru admin, chováš se jako neviňátko a když tam admin není, píšeš si jak chceš. Další věc, která se dá podle chatu zjistit je, jak jsi na tom s jazyky, češtinu beru jako samozřejmost a neřeším ji, ale ta tvoje angličtina... Na té bys měl trochu zapracovat. Stačí základy, ale z některých tvých vět to vypadá, že pořádně nezvládáš ani ty. Což na tradu je docela blbý, protože tam je ze všech tf serverů asi nejvíc potřebná. Zkus trochu zapracovat na tom vyjadřování a na té angličtině a pak to případně zkus znovu.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“