To by sa nedalo kontrolovať, je to zase dalšia výnimočnosť našej oblúbenej hry
Jazyky, boli v pravidlách napísané a neviem kto ich odstránil Neviem či to bol Smeco alebo Ati
Proč je vlastně vyplá tabulka s výsledky v reálném čase? To nějak hodně zatěžuje server nebo proč?
Pokud máš nějaké steam kartičky navíc, tak jsem ochotný je vyměnit za jakékoliv pozadí + smajlíka co mám u sebe v inventáři na steamu. Jestli-že máš zájem, napiš mi soukromou zprávu.
Prodám hru Terraria za 75kč/3 eura.
viem je to skrz ten spectacor no ale stejne by sa to tam zahrnúť mohlo a tie jazyky prosím dopísať nemám rád keď tam na mňa dakto spustí po maďarsky či dokonca španielsky
Sinister: spawn kill tam dávat nebudem, nedalo by sa to kontrolovať, takže by si vyhadzoval len hráčov čo zabijú Teba a to je nefér.
Smeco: alebo to bolo pri BF4 napísané v pravidlách
Každopádne dopísané do pravidiel na servery 65/66. ONLY CZECH,SLOVAK AND ENGLISH LANGUAGE ALLOWED!
Jen český, slovenský,anglický jazyk povolen!
Proč je vlastně vyplá tabulka s výsledky v reálném čase? To nějak hodně zatěžuje server nebo proč?
Bump.
Pokud máš nějaké steam kartičky navíc, tak jsem ochotný je vyměnit za jakékoliv pozadí + smajlíka co mám u sebe v inventáři na steamu. Jestli-že máš zájem, napiš mi soukromou zprávu.
Prodám hru Terraria za 75kč/3 eura.