Žádost o Admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Osiris
Former admin
Former admin

Žádost o Admina

Příspěvek#1 » 09 bře 2018 00:34

Nick: OSIRIS✔
Věk: 14 let
Server na který žádán prava: [CZ/EU]#120 TauriGaming.cz | ORANGE X4 | RTD
Steam URL: http://steamcommunity.com/profiles/76561198118744783/
Jak dlouho hraju na serveru: Nevím to jistě ale minimálně 6h
Rejstřík: na daném servru je čistý
Chat rejstřík: někdy mi ujedou nadávky taky jsem tam párkrát poslal blbost jako že jsi hrají na Heckra v danou chvíli mi to přišlo vtipné doufám že se to bude brat z nadhledem a takova věc se už opakovat nebude
Nahraný čas na hře: 1518h
Info. o sebe: ... atd ... : Jmenují se Patrik Pastrnek
Je mi 14 let bydlím v ostravě-porubě zalíbí jsou sbírání minerálů hraní tf2 narodil jsem se 9.06.2003 v ostravě-porubě hlásím se na jeden maturitní obor a jeden bez maturity chodím do 9 třídy chtěl bych se stat adminem kvůli tomu když na serveru nebude někdo z vyšších adminu abych mohl udělat pořádek aby někdo znepříjemňoval hru za pomocí cheatu opakované sprosté mluvi a dělení reklamy na jiné serveri aby nezneužíval chyb a bugu map Atd. Přijímám každou kritiků a přeji hezký zbytek dne
Ps: v případě zamítnutí nebo přijímuti žádosti prosim o smazání příspěvek do 2 dnů co bude rozhodnuto důvod je šíření osobních informací děkuji

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: Žádost o Admina

Příspěvek#2 » 09 bře 2018 11:00

Zdravím,
doporučuji pozdržení žádosti, dokud se nevyřeší hráčova žádost o unban do blu.

///EDIT- Pardon, spetl jsem, na jaký server si hráč podává žádost. Je irelevatní, jestli má ban na Jailbreaku do blu, protože žádá na orange.
Naposledy upravil(a) Mr.Gentleman dne 11 bře 2018 11:45, celkem upraveno 2 x.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 10 bře 2018 05:53

Zdravím,
zatím se žádost zdrží, než se ještě vyřeší co s tvým unbanem.

//EDIT - Tak se mi zdálo že žádal na JB, omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Hirifig dne 11 bře 2018 14:47, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Gejb
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 11 bře 2018 11:11

Ahoj Osiris,
Na serveru jsem tě viděl mnohokrát a nevím nevím. Upřímně jsem tě na serveru viděl jen spawncampovat a nebo nadávat. Za mne je to dopředu ne ale jak tady pánové říkali zatím bych to podržel dokud se nevyřeší unban.
Přeji hezký zbytek dne a naviděnou. Gejb :mafia:

Obrázek
Admin na #120 Orange 4x
Spoiler:
Obrázek[url=steam://friends/add/'.76561198359496766.']Obrázek[/url]Obrázek

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 11 bře 2018 12:05

Nazdar Osiris.
Ako už Gejb spomenul tak celkom sa najde to že spravíš SPAWNCAMP... čo sa týka vulgarizmu by som povedal že si aj zmiernil.
No a čo si ešte tak prestál (dúfam) tak je žiadať že KTO ide TRADE a pritom som vždy upozornil na to že daj !servers.
A čo si napísal že by si bol na servery keď my tam niesme... noo ono ani ty by si tam nebol furt lebo každý má ešte svoje REAL problémy a veci že nebude na servery :). Takže dám ti také slabé ÁNO ale skôr by som račej ešte počkal so žiadostov o Admina.

Prajem pekný deň.

Počkaj si na zvyšok AT z Orange poprípade na vyjadrenie Capital Admina alebo Head Mastera
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

Osiris
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 11 bře 2018 15:06

Chápu spawnkill omezím na minimum ale s tim nadáváním nezdá se mi že bych furt nadával

Spolkac
Former admin
Former admin

Příspěvek#7 » 11 bře 2018 18:55

Čau Osiris.
Souhlasím s Gejbem a proto dávám NE.

Hezký zbytek dne přeje Mr.Spolkáč :boss: :boss:
S pozdravem, Spolkáč
Obrázek
TF2 Senior Admin #120 #128 Orange maps

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#8 » 11 bře 2018 22:31

Hráč byl pernamentně zabanován na všechny servery z důvodu propagaci hacků. https://prnt.sc/ipu9c0
- Příště prosím zkontrolujte i historii chatu, člověk tam najde někdy zajímavé věci. A dost to o hráči napoví.
S pozdravem,
Obrázek

Osiris
Former admin
Former admin

Příspěvek#9 » 11 bře 2018 23:11

Snapshot.png
Pokud to pomuže tady je mensi dukuaz že jsem se omluvil ohhledně te propagace
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#10 » 12 bře 2018 09:25

Můžeš uvést čas, datum, server, na kterém jsi tohle psal? Není tam uvedené nic. Jen jsi napsal že to je nějaký rejstřík z chatu který jsi si zřejmě vymyslel. Rozeberme si to, co tam píšeš : za prvé, není to screenshot z historie chatu, je to jen napsaná nějaká věta, upravená tady ve fóru pomocí quote, nebo co to tam vůbec máš. Za další :
někdy mi ujedou nadávky taky jsem tam párkrát poslal blbost jako že jsi hrají na Heckera
- Tak moment, v jakém čase to píšeš? Co si o tom mám myslet? Je to psáno jako kdyby jsi to psal na serveru, nebo aspoň jsi se pokusil to napsat že jsi se na tom serveru poté omluvil. Ale to co píšeš tomu neodpovídá, zandáváš tam, že někdy mi ujedou nadávky .. pohoda - taky jsem tam párkrát poslal blbost, tady už to nehraje, jakože kam poslal blbost? Píšeš ve hře ne? Nebo jo? Tak jak je možné že píšeš že jsi tam něco poslal.. mělo to být něco jako Někdy mi ujedou nadávky sorry, jste hrozní.. hrajete si na Heckera. - Vidíš ten rozdíl? Je to psáno jako kdyby jsi byl ve hře. Ale ten tvůj text tomu neodpovídá.

Další :
V danou chvilku mi to přišlo vtipné doufám že se to bude brát s nadhledem
- To popírá úplně všechno. Nedává to žádný smysl.. proč by jsi tohle údajně psal. Je to spíš psáno jako reakce na tuto žádost. Takže nenapsáno ve hře.

Další :
Pokud to pomuže tady je mensi dukuaz že jsem se omluvil ohhledně te propagace
- Bohužel tohle mě nepřesvědčilo o tom že by to byl nějaký pravdivý důkaz o tvojí údajné omluvě za propagaci hacků.

Další :
Propagace hacků je trestná, to že si to myslel ze srandy tě neomlouvá, viz. pravidlo 3, na taurigaming pravidlech.
3. zákaz používat nebo propagovat jakékoliv pomocné programy (Aimbot, wallhack, a tak dále)
Neznalost pravidel se neomlouvá a tohle se netoleruje, psáno ze srandy jo? Bohužel jsi si zřejmě nepřečetl pravidla a proto jsi tak dopadl.

Závěr:
Nechci být nějak nepříjemný ale z tohoto jde vidět, že jsi to napsal v afektu a žádná omluva po napsání propagace tam není, pokud ji tam vidíš tak mi dej důkaz, ale já to vidím jako lhavé informace z tvojí strany.
S pozdravem,
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“