Žádost o administrátora serveru

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Trickery
Začátečník
Začátečník

Žádost o administrátora serveru

Příspěvek#1 » 05 pro 2017 19:49

meno: [TF2] Trickery
vek: 15 rokov
server: [CZ/SK]#124 TauriGaming.cz / JAILBREAK / FASTDL
URL profil Steamu: http://steamcommunity.com/profiles/76561198155697929/
Steam ID: STEAM_0:1:97716100
ako dlho hrajete hru na našich serveroch: asi 5 mesiacov
Info o sebe: na vašich TF2 Jailbreak serveroch som hral už velmi dlho, je tam kopa prima ludi, dobre pravidla a super admini a ja by som sa chcel stať jedným z nich
prečo chcem byť adminom: za ten dlhy cas co na servery hrajem som stretol kopu ludi, čo nepoznajú pravidlá, alebo ich zámerne porušujú a chcel by som ich zastaviť a rozvíjať tento server a jeho komunitu stále k lepšiemu

Dr.Sewinsky
Former admin
Former admin

Re: Žádost o administrátora serveru

Příspěvek#2 » 06 pro 2017 23:10

Tak aby jsi si nepřipadal odstrčený a že se ti nikdo nevěnune, tak ti něco krásného (eufemismus) napíšu.
- Tvůj nahraný čas je v pořádku (snad, už si nepamatuji jestli je podmínou 25 hodin nebo více)
- K tvému chování nemohu nic říci, na serveru jsem tě buď neviděl, nebo jsi nijak nevinikal.
- Tvoje historie chatu už tak veselá není. Chápu, že chceš říci něco důležitého, ale stačí to jednou nebo dvakrát, nemusíš to psát destkrát.
Co píše hráč do chatu dost vypovídá o jeho charakteru (spíše to jeho charakter odráží). Tím chci říci, že z tvé historie mám pocit dětinskosti (asi jako by mi batole olizovalo nohu). Neber si to nějak osobě, ale upřímně si nemyslím, že jsi vhodný kandidát na post administrátora. Za sebe dávám ne a rozhodnutí nechám na Hirifiga.

PS: Ale ten vtip o Pixeldovi a Talking Dead se ti povedl.
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.

Hirifig
Former admin
Former admin

Re: Žádost o administrátora serveru

Příspěvek#3 » 07 pro 2017 19:01

Zdravím,

po konzultaci s adminy jsem došel k závěru, že se na post admina nehodíš a proto :

Žádost zamítám.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“