Žádost o admina TF2 serveru

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Krytr00
Začátečník
Začátečník

Žádost o admina TF2 serveru

Příspěvek#1 » 30 kvě 2017 14:35

Můj nick: trojkry
Věk: 12 skoro 13 let
Server: [CZ/SK]#124 Taurigaming / Jailbreak
Moje url: http://steamcommunity.com/id/TrojkryD
STEAM ID: STEAM_0:0:209414105
Hru na vašich serverech hraju přibližně půl roku. S jailbreakem mám zkušenosti 2 roky.
Jmenuji se Kryštof Troják bydlím v Českém Krumlově aktivně hraji TF2 a rád chodím ven s kamarády. Chodím do 7. třídy základní školy. Mezi moje koníčky patří voleyball a jízda na kole. A moc my nejde mluvit o sobě natož psát :D. Admin chci být protože mě na váš server baví a je super. Podle mě jsem optimista a jailbreaku rozumím. A snažím se s každým vycházet. :D

Mám i druhý účet a celkově mám 25 hodin na vašem serveru.
Url: http://steamcommunity.com/profiles/76561198343814028
STEAM ID: STEAM_0:0:191774150
Naposledy upravil(a) Krytr00 dne 30 kvě 2017 18:32, celkem upraveno 1 x.

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: Žádost o admina TF2 serveru

Příspěvek#2 » 30 kvě 2017 20:39

Ahoj,
narovinu, nemyslím si, že by jsi byl vhodným kandidátem na post admina. Máš 2 účty, na obou použítý SAM, předpokládám, že ten druhý sis založil kvůli VAC banu. Nevadí ti používat zakázané programy, ale chceš být adminem a dohlížet na dodržování pravidel, která ty sám nedodržuješ? Další věc, hl staty mi vyjeli několik trojkerů, všechny dle lokace Český Krumlov, samozřejmě jenom jeden má stejné STEAM ID jako ty. Máš nahráno 21h na JB a to u nás hraješ půl roku?? Nechápu, také máš nahráno 64h, což také není moc, máš se co učit.
Za mě hlavně kvůli používání zakázaných programů NE
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 30 kvě 2017 21:39

Zdravím, souhlasím s tím, jaký názor má Gentle a za mě taky NE. ( Používání zakázaných programů)
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Excelim
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 31 kvě 2017 17:50

Zdravím,

popravdě, čekal jsem něco víc. Žádost není nic moc, musel jsem tě ještě dokopávat k předělání. A teď k té horší věci: VAC ban. Věděl jsem, že máš dva účty, důvod jsem nějak nezjišťoval, teď už ho vím. Používání zakázaných programů opravdu není v pořádku, a když chceš být admin, tak to vůbec ne. Jako hráče tě znám poměrně dlouho, docela wardenuješ, ale přesto si nemyslím, že to je na admina s tímhle přístupem.

Žádost zamítám.

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“