[TF2]Wolf4rcher

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
slendrak360
Začátečník
Začátečník

[TF2]Wolf4rcher

Příspěvek#1 » 14 kvě 2017 17:06

1) Nick v hre (meno): Wolf4rcher
2) Vek: 14
3) Na jaky server žiadate o práva: [CZ/SK]#127 TauriGaming.cz|JAILBREAK
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/id/wolf4rcher/
5) STEAM ID: STEAM_0:1:79561854.
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 3 mesiace ale mám skúsenosti s jailbreakom z iného portálu (CMG) asi 2 roky
7) Info. o sebe: Povahovo som kludný a optimistický mám rád čierny humor a rád by som bol adminom poznám zákl. commandy a dokázal by som ovládať administrátorké príkazy.Myslím že na svôj vek som dosť vyspelý a múdry (Nie som egoista len nechcem aby ste ma nepodceňovali :D) Prečo chcem byť u vás Admin?: Adminom by som chcel byť preto lebo by som rád pomáhal ovládať server a udržiavať poriadok a preto lebo si myslím že TauriGaming je super portál ktorý má super adminstrátorský tím ktorého by som ja chcel byť súčasťou.
Naposledy upravil(a) slendrak360 dne 15 kvě 2017 22:31, celkem upraveno 1 x.

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: [TF2]Wolf4rcher

Příspěvek#2 » 15 kvě 2017 18:23

Ahoj,
tak k věci. MOmentálně nejsem zrovna moc aktivní na JB, ale z minula co jsem se s tebou potkal žádné problémy nebyly, snad někdy by šlo zklidnit slovník, v BLU jsi tě taky pamatuji, nebyl jsi tam sice často, ale když jsi tam byl, tak bez problému, občas mi přijde, že jsi trochu tichý. Pravidla znáš a řídíš se jimi, ale.. ALE na serveru momentálně moc nejsem, kvůli technickým potížím a nedokážu tedy posoudit jak se tam chováš teď. Za mě je to Ano, počkej na rozhodnutí Headmastera.
Naposledy upravil(a) Mr.Gentleman dne 16 kvě 2017 18:29, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

slendrak360
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#3 » 15 kvě 2017 22:30

Aha ďakujem :) idem to upraviť

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 18 kvě 2017 17:35

Zdravím,
trošku ti pokulhává aktivita, chtělo by to trochu navýšit. Co se týče chatu, dost často spammuješ fk, nadržování atd. což není zrovna ok. Dál tam máš nemálo nadávek. Jako největší bod úrazu bych asi viděl VAC ban na účtě.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“