1) Nick v hre (meno): KillerSlovakia
2) Vek: 18
3) Na jaky server žiadate o práva: [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz | TRADE | BP,TP,FASTDL
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/profiles/76561198369640947
5) STEAM ID: STEAM_0:1:204687609
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 31 Dni
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ... Myslím si, že ma mali prijať, pretože som človek ochotný pomáhať druhým. chcem aby na serveri bolo spravodlivosť na celom serveri. Ak niekto šikanovanie druhých neni pekne Budem tam, aby som pomohl to platí aj pre každého, ak niekto potrebuje pomoc všetko, čo musíte urobiť, je požiadať ma o Pomoc chate ja si zoberiem svoj vlastný čas aby som pomohol ostatným na serveru.Som na väčšinu dňa na serveru aj niekedy aj veľmi neskoro v noci. Môžem sa uistiť, že otázky, ktoré mnohí hráči majú často sú zodpovedané pomôcť novšie hráči získať základy Hrania. Som ochotný komunikovať Hracmi. chcem zabanovať hakerou Ktory Kazia Hru udržovať Cisty chat aj Voice Chat ak bude treba
Nieco mne : Ahoj Volam sa Michal Byvam Bratislave mam rad Pocitacove Hry a mam rad tf2 a najradšej hrajú mvm nebo na TauriGaming.cz vždy keď prídu zo školy zájdu na TauriGaming.cz