žadost o adminstora na jailbreaku

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Henry
Začátečník
Začátečník

žadost o adminstora na jailbreaku

Příspěvek#1 » 28 bře 2017 15:28

1) Nick v hre (meno):Henry
2) Vek:13
3) Na jaky server žiadate o práva:JailBreak
4) URL profil (adresu) Battlelogu:1246335
5) Jak dlho hrajete BF, MoH na našich serverov:Max myslim že 2 roky
6) Si ochotný pomáhať rozbiehať prázdny server? 100 % jo
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin? ...
rád by sem požádal o adminstora na jailbeaku sem aktývny hráč je mi 13 bude 14 a rád by sem pomahal lidem na serveru často když prídu na server tak tam nekdo dela fk nebo wk a tk a tak by sem chtel pomoct a by se to uš neopakovalo a upozornit je nato hlavne na pravidla ! :) prisaham že svoje admin práva nezneužiju jen jim chu pomoct na serveru sem takměr každý den pravidla umím a jen tak napřed prominte za gramatyku sem Slovak český umim ale psat mi moc nejde :wave1: dekuju za pochopeni s pozdravem Henry :) :dance2:
Naposledy upravil(a) Henry dne 28 bře 2017 18:06, celkem upraveno 1 x.

Excelim
Former admin
Former admin

Re: žadost o adminstora na jailbreaku

Příspěvek#2 » 28 bře 2017 15:48

Zdravím,

napiš si to podle předlohy prosím. Nemusíš zakládat nové téma, ale tohle editni. Po té se ti k tomu vyjádříme :).

// EDIT: Předlohu k žádosti najdeš zde.

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 28 bře 2017 16:06

Henry ještě jedna věc, nebudu ti mluvit do toho jak si psát, ale jestli jsi slovák není problém aby jsi žádost napsal ve slovenštině :)
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Henry
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#4 » 28 bře 2017 18:40

Uš sem to opravil :) :yahoo: :boss: :cool1:
S pozdravem Henry :3

Henry
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#5 » 28 bře 2017 20:40

Jo a ješte speakre když to čteš uš tak výš jak si ten server opravoval co byl rozbytej tak vtedy se mi tam vynulovali hodini :( ale měl sem tam mac 69 h okolo :) dekuju za pochopeňi všechnu dohánim

Tomoyo
Senior Admin
Senior Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » 28 bře 2017 21:21

Napiš si to podle tf2 předlohy.
Obrázek
Senior Admin #126 Surf

DannyB
Former admin
Former admin

Příspěvek#7 » 28 bře 2017 21:26

Zdravím,

vím, že do věcí ohledně jailbreaku mi je velký kulový, ale po tvém výkonu na #120 si myslím, že nejsi příliš vhodný kandidát o místo admina na jakémkoliv TG serveru. Nebudu tu vyprávět, co všechno si dělal, ale řeknu jen jednu věc... Když chceš být admin, tak na prvním místě bys měl přestal provokovat hráče, přestal nadávat a naučil se trochu lépe zvládat gramatiku. Tvou angličtinu ani zmiňovat nebudu...

Doufám, že se napravíš a ze svých chyb poučíš...

Držím palce a měj se!
DannyB
Obrázek
Admin #120 Orange

Steam

Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#8 » 29 bře 2017 13:49

Zdravím,
rád bych poukázal na to, že DannyB má pravdu. Henry na serveru jsem tě snad ani jednou neviděl nebo si na tebe aspoň nevzpomínám což značí o tom jak málo tam hraješ. To co tu psal Danny je pravda. Včera jsem se tě na serveru ptal proč nadáváš, když chceš být admin a tvá odpověď byla cituji:
Ale já si podal žádost na Jailbreak, ne na orange.
. Už jenom to, že máš nahráno 34 minut na JB mluví za vše. Požadujeme 25h. Shrnu-li to tak jsi provokatér, nemáš problém nadávat lidem a nemáš dost hodin. Proto za mě NE.
Samozřejmě hlavní slovo má Headmaster nebo Capital Admin, takže počkej na jejich rozhodnutí.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » 29 bře 2017 14:33

Zdravím,
asi není moc co řešit. Žádost by bylo asi lepší psát ve slovenštině, když jsi Slovák, aby to pak nedopadlo jak dopadla ta tvoje žádost. 2 roky u nás asi nehraješ, pokud bychom se bavili o jailbreak serveru, ten jede od srpna 2016, což je 7 měsíců a něco k tomu. Co se týče tvých nahraných hodin, tak ty se ti určitě nezresetovaly. Gentlemane, to je jinej henry, tenhle herny má nějakých 47 hodin na jailbreaku. Ohledně chování - nevím co jsi předvedl na orange, ale máš ban do blu teamu, a to už o tobě něco málo vypovídá.

Žádost zamítám.

S pozdravem,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“