žiadosti o administrátora serveru

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
rly Nigga?
Začátečník
Začátečník

žiadosti o administrátora serveru

Příspěvek#1 » 15 bře 2017 14:36

rly Nigga? cs.money
13 rokov
Jailbreak
http://steamcommunity.com/profiles/76561198313437512/
STEAM_0:0:176585892
TF2 Hrajem na vašich serverov 1 mesiac a pravidla poznám veľmi dobre
Mam rad Jailbreak a TF2 a to ste vy perfekne spojilo do vašich serverov mam 13 rokov bývam na Slovensku na východe pri Poprade a to je asi všetko a moje meno je Damián.
Chcem byt Adminom na vašich serveroch lebo nie vždicki možu iný Adminy byt na Jailbreaku. A chcem zvätšiť našu komunitu aby nás bolo čo len viac.

Mr Agony
Headmaster
Headmaster

Re: žiadosti o administrátora serveru

Příspěvek#2 » 15 bře 2017 15:39

Samozřejmě rozhodnutí záleží na TF2 povolaných, jen mi na tvém profilu přijde pár věcí velmi divných. TF2 označuješ za velmi špatné, mnohem radši podle své recenze hraješ Paladins. Zároveň jsi mu ale věnoval 88 hodin... a i přes to, že jsi mu věnoval (v tomto aspektu) "jen" 88 hodin, máš splněno všec 520 achievementů. Nejsem teda profi gamer, ale po necelých 700 hodinách hraní jich nemám ani polovinu :D... Co mi tu přijde podivné?!

apropo....nick Rly Nigga? cs.money.... to jako vážně?!

A ještě ke všemu všech 520 achievementů máš splněných 7. zaří v 1:16 odpoledne... ;-)
Obrázek
Redakce, Mafia II, BoardBreakers
mragony@taurigaming.cz

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 15 bře 2017 16:26

Zdravím,
nick zmiňovat radši ani nebudu to tady popsal Agony. K nahraným hodinám. Na JB si nahrál necelé 4 hodiny což je příliš málo. Požadujeme 25h. Achievmenty sis hacknul, ale to asi můžu přehlídnout. Co mi, ale přijde jako pitomost je to, že tu píšeš jak moc máš rád TFko, přitom začátkem roku jsi ještě psal jak je špatné (viz tvá recenze). 88h v tfku je hodně málo. Potřebuješ se hodně naučit techniky té hry. Také si myslím, že jsi nám toho o sobě moc nenapsal. Ve hře tě vůbec neznám, viděl jsem tě tam tak jednou čemuž odpovídá počet nahraných hodin. Za mě určitě NE. Počkej si na odpověď Capital admina nebo Headmastera.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 15 bře 2017 22:21

No, tady asi není moc co řešit.

Žádost zamítám.