[TF2] Hirifig

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Hirifig
Former admin
Former admin

[TF2] Hirifig

Příspěvek#1 » 11 bře 2017 21:16

1) Nick v hre (meno): hirifig
2) Vek: 16
3) Na jaky server žiadate o práva: Jailbreak #124
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/profiles/76561198052902604
5) STEAM ID: STEAM_0:0:46318438
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 19:56:46h
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ... Chci být u vás admin protože ta profese mě vždy bavila. Začalo to tak že vždy mě bavil Jailbreak, nenašel se žádný server [CZ/SK] a tak jsem chodíval na anglické servery. Moje angličtina je poměrně dobrá a tak jsem tomu rozumněl. Poté přišel první [CZ/SK] Jailbreak ale to už je neaktivní portál. Chodilo tam spousta hráčů a server byl neustále plný. Admini tam ale částečně byly neaktivní. Po delší době co jsem tam hrál jsem se rozhodl že bych zkusil si požádat o admina. Byl jsem úspěšný, potkal jsem spoustu nových lidí, řešil jsem problémy, snažil jsem se být co nejlepší. Denně jsem vídával stejné hráče, dělal pořádky s freekillerama, s problémovými hráči a občas i s cheaterama. Adminem jsem byl celkově tři a půl roku a poté jsem odešel. Komunita se rozpadla a ten portál už není to co býval. Věnoval jsem se úplně něčemu jinému, ale pak jsem si řekl že zkusím opět TF2. Původní Jailbreak s tím neaktivním portálem byl v podstatě ztracen. Vyhledal jsem další jailbreak.. a to právě od Tauri Gamingu. Hrál jsem tam a zjistil že tady to smyl má. A právě proto bych chtěl být tady adminem.

:Nějaké informace o mně?
Rád hraji TF2, zajímám se o radiotechniku/radiokomunikaci [vysílačky]. Hraji na tahací harmoniku [akordeon], alkohol nesnesu, nekouřím, nemluvím sprostě. Studuji elektrikáře, silnoproud a slaboproud.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: [TF2] Hirifig

Příspěvek#2 » 12 bře 2017 09:40

Zdravím,
na admina požadujeme mít nahráno 25h na serveru na který žádáš práva, tudíž moje odpověď zní NE do té doby dokud nebudeš mít dohráno zbývající počet hodin. Jinak jsi výborný hráč, pravidla znáš a se slovníkem problémy taky nejsou. Kromě těch hodin u tebe nevidím žádný problém a proto bych své ne bral jen jako formalitu. Počkej si na odpověď Headmastera nebo Capital Admina.
Naposledy upravil(a) Mr.Gentleman dne 12 bře 2017 13:03, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Excelim
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 12 bře 2017 12:19

Zdravím,

hirifig je veterán. Je to jediný hráč, který nyní aktivně hraje a hraje jailbreak déle než já. Adminem byl 3 a půl roku, za tu dobu si něco nahrál. Pamatuje začátky všech jailbreaků a kdyby nebylo toho druhého jailbreaku, tak by měl asi nejvíce hodin. Žádost se mi líbí a jako admina si tě taky pamatuji. Neabusoval, nedělal nic proti pravidlům. Zatím s ním nebyl žádný problém. Myslím si, že výjímka je na místě. Za mě ANO.

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 15 bře 2017 22:13

Přijat na zkušební dobu.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek