[TF2] TheStrom

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
TheStrom
Former admin
Former admin

[TF2] TheStrom

Příspěvek#1 » 30 pro 2016 16:28

1) Nick v hre (meno):TheStrom
2) Vek:14
3) Na jaky server žiadate o práva:124Jailbreak
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/profiles/76561198110784011/
5) STEAM ID: STEAM_0:1:75259141
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov:Asi tam 5 měsíců
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ... Jmenuju se Tomáš Jalůvka. Je mi 14 let.Mám nahraných na TF 2 1,455hodin.
Většinou sem na serveru nějak tak polovinu dne.
Proč chcem být admin:Hraji dobře a jestli bych tedy chtěl patřit do vašeho týmu. Taky bych rád pomohl k vyčištění komunity tohoto serveru od všelijakích problémistů až po ty největší hackery.

AlienMan
Začátečník
Začátečník

Re: [TF2] TheStrom

Příspěvek#2 » 30 pro 2016 23:28

Spoiler:
Vek: 14
Na Jailbreak
https://steamcommunity.com/profiles/76561198275515830
Na vašich serveroch hrajem 3 mesiace, bol som za iný nick teraz som za nick AlienMan
Volám sa Lukáš je mi 14 mám TF2 Nahraních 379 hodín (Alebo niejak tak) Som hokejista a milujem špagety... :) U vás chcem byť preto ADMIN lebo ste hrozne hrozne dobrý server :)
Na serveru hrajem cca.5 Hodín, zvyšok takých 4 hodín som na JailBreaku, alebo idem na YouToube :)
ADMIN Chcem byť preto, lebo som sa dozvedel že je Nábor a na serveru chcem pomáhať dávať bany za niečo atd!
EDIT by Moderator: Vytvor si vlastnú žiadosť

Ha3x
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 31 pro 2016 11:50

AlienMan: Ak máš záujem byť adminom tak si vytvor svoju žiadosť a nepíš do inej žiadosti, a to tak že klikneš na: NOVÉ TÉMA
Dal som ti to do spoileru.

S pozdravom mod. fóra Ha3x :ha3x:
Obrázek
+ Senior admin
+ Redaktor Web/FB

Mr. Shadow
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 31 pro 2016 16:00

Zdravím,

jak tě tak občas vídám na serveru, nepatříš mezi ty nejhorší hráče ale nejsi zase nejlepší, jsi takový průměr. Odehraný čas 3 dny stačí úplně v pohodě To, že jsi použil SAM sice nehraje roli, ale nerad to vidím u hráčů, zvlášť u adminů kteří reprezentují server. Jinak jsi docela v pohodě, za mě tedy ANO, na finální slovo si počkej od Speakera.
Obrázek
Senior Admin #124 Jailbreak

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 01 led 2017 19:34

Zdravím,
spolu se taky známe ze serveru, ale nejsem si jistý, jestli jsi nejlepší kandidát na admina. Mám tě rád jako hráče, ale nemyslím si, že s adminem je to nejlepší nápad. Možná se mýlím, a pokud ano, hraj dál a přesvědč nás, že bys byl dobrý admin.

Žádost zamítám.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“