[TF2] Ziadost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Funtime Freddy
Začátečník
Začátečník

[TF2] Ziadost o admina

Příspěvek#1 » 15 říj 2016 22:19

-Nickname: Funtime Freddy
-Vek: 14
-Ziadam o prava na server: [CZ/SK]#124 TauriGaming.cz | JAILBREAK | FASTDL
-URL profilu: http://steamcommunity.com/id/FunyTimeFreddy
-SID: STEAM_0:0:189003914
-Na vašom portáli mám nahraných 50+ hodín (napisal som do chatu: rank a napisalo mi to 53h...) (nemyslim si, ze to je pravda)
-Info o mne: Volám ja Vlado, mám 14 rokov a mojou zalubou je IT. Mám rád počitače a techniku. Hrávam futbal.
-Preco chcem byt u vás v pozícií admina: Vždy ked sa pripojím na JB, narazím na človeka, ktorý nemá mik a nechce ist od BLU, dáva MFK, nevie pravidlá,zdržuje,... ale ja tomu chcem zabránit a aby to bolo lepsie a lepsie...
-Dakujem, ak ma príjmete do A-TEAMu

-P.S.: Mám TS3
Nájdeš na ma JB serveroch :D
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: [TF2] Ziadost o admina

Příspěvek#2 » 16 říj 2016 09:20

Zdravím,
u nás na serverech máš nahranou 1 hodinu a 20 minut, podmínka na admina je 25. Psalo ti to 53h? Spíš 53 minut. Na TF2 máš 3 hodiny, nějak se mi nezdá, že bys už po 3 hodinách plně rozuměl jak jailbreak funguje. Jak dlouho, že máš tenhle steam účet? Vypadá to, jako kdyby sis ho zrovna vytvořil. Ukradli ti snad starý účet, nebo si na tom druhém snad dostal VAC ban? Mimo jiné, 3 hodiny na TF2 a máš všechny achievementy, taky zajímavé.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Funtime Freddy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#3 » 16 říj 2016 09:36

Prepáčte, ale ja nemám všetky achievmenty, nedostal som ziadny VAC, tie hodiny mozem dohrat, vase pravidla viem, neporusujem ich,som dost aktivny na vasom portali
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 16 říj 2016 11:26

Mno, jestli být na našem serveru jednou a to 1 hodinu a 20 minut znamená být dost aktivní, tak to bychom si asi nerozuměli. Že nemáš všechny achievementy? To je zajimavé, předtím tam bylo 520 z 520, tím jsem si na 100% jistý a najednou je tam jen 3 z 520. Nezresetoval sis achievementy takovým tím prográmkem, že ne? Jo, ještě, jak se dají naráz získat achievementy za heal 250k hp, heal 1 milion hp a 25 headshotů za snipera? To bys musel být hooodně rychlej, ne? Mimochodem, nemáš náhodou něco společného s hráčem MrShadow007?
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Funtime Freddy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#5 » 16 říj 2016 12:01

Nie, nepoznám ho.
A to s tými achievementmi, tak mám iba tolko, kolko mám.
A to s aktivitou, tak na vašom JB serveri hrávam dosť často.
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » 16 říj 2016 12:28

A proč máš teda stejnou IP jako mrshadow007?

Edit: Jo a ještě jednou to zopakuju, na serveru jsi byl teď už 2x, dohromady 1 hodinu a 37 minut, to bych za "hrám dost často" moc nepovažoval.
A neodpověděl jsi mi na otázku. Jak se dají získat 3 achievementy během jedné minuty, z toho jsou 2 na medica a 1 na snipera?
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Funtime Freddy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#7 » 16 říj 2016 15:34

1. Neviem, preco mam taku istu IP
2. Bol som na Idle Serveri
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » 16 říj 2016 16:30

Podívej, ty 3 achievementy nemůžeš dostat naráz ani na idle serveru, a jestli jo, tak asi neznám TF2. Nízký počet nahraných hodin jak u nás tak na TF2. Za necelých 5 hodin podle mě nemůžeš znát jailbreak na tolik, abys mohl udělat admina, natož poznat komunitu hráčů. Mimo jiné si tu podle mě ze mě a z celého TG děláš blázny. Stejná IP jako mrshadow007, téměř identický podpis, který nefunguje ani u jednoho z vás, a najednou vytvořený steam účet. Můžu se mýlit, samozřejmě, ale tohle je až moc divný. Pokud máš skutečně zájem stát se adminem, nahraj těch 25 hodin, a napiš novou žádost, pokud možno s delším infem o sobě a proč u nás chceš adminovat.

Žádost zamítám.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“