[TF2] Dr.Sewinsky Admin žádost

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Dr.Sewinsky
Former admin
Former admin

[TF2] Dr.Sewinsky Admin žádost

Příspěvek#1 » 18 srp 2016 20:27

Nick ve hře: Dr.Sewinsky
Věk: 18
Server: Taurigaming Orange
URL: http://steamcommunity.com/profiles/76561198104285450
Jak dlouho hraji na server: Nevím kdy přesně jsem začal hrát na Taurigamingu, ale za tu dobu co hraji jsem na serverech strávil více jak 50 hodin
Info o sobě: Za prvé jsem člověk, který se umí popsat asi jako Schwarzenberg umí česky. Na jednu stranu jsem přátelský, veselý a přívětivý človíček, na tu druhou stranu... (teď mne napadlo, že to není dobrá věc do žádosti o admina, nevadí) a také velmi rád vtipkuji. Ještě podotýkám, že jsem člověk, který prosazuje dodržování pravidel a to bez ohledu na cokoliv, nebojím se potrestat ani nejlepšího přítele.

Pro Taurigaming chci pracovat proto, že cítím potřebu nějak vrátit poskytovateli serverů ty hodiny zábavy na nich strávené a asi nejlepším způsobem je práce pro něj. Možná bych mohl podotknout, že mám zkušenost s prací administrátora díky portálu *** a jejich Orange serveru.

Z admin teamu se znám se Shadowem (přeji vše nejlepší a ať spolu s Krillem prožijí dlouhá léta), Spolkacem (alespoň doufám, že si mne pamatuje) a Speakerem (ten koho znám asi nejdéle a ten s kým jsem si užil nejvíce zábavi, pardon Shadowe. Když mne s Celestem dokopali k pomoci na Jailu tak jsem se taky (asi polovičním dílem Celesta) zúčastnil na jeho zprovoznění).

Teď by měli přijít asi ty obvyklé věci, co lidi v žádostech slibují. Jediné co mohu s čistým srdcem přísahat je fakt, že svoji práci administrátora beru na 99 procent vážně (to 1 procento je záloha).

Děkuji tomu, kdo si mé bláboly přečetl za jeho zahozený čas.

Dr.Sewinsky
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: [TF2] Dr.Sewinsky Admin žádost

Příspěvek#2 » 18 srp 2016 20:37

Zdravím,
z toho co jsem tě viděl in-game si myslím, že si naprosto v pohodě hráč, co to má očividně v hlavě v pořádku. Na orange serveru toho sice nemáš nahráno tolik, ale to ti za těch 47 hodin co má nahráno na tradu odpustím, a jsem si jist, že těch 25 hodin rychle nehraješ. S přijetím do teamu souhlasím, na steamu vše vyřešíme.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: [TF2] Dr.Sewinsky Admin žádost

Příspěvek#3 » 18 srp 2016 20:39

Přijat na zkušební dobu.