Žádost o TF2 admin

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
PrexyCZ
Začátečník
Začátečník

Žádost o TF2 admin

Příspěvek#1 » 11 črc 2016 15:26

1) Nick ve hře (jméno): Pr€xyCZ
2) Věk: 13
3) Server: #120 Orange Maps
4) URL: http://steamcommunity.com/id/prexycz
5) Steam ID: STEAM_0:0:137755128
6) Na vašem serveru hraji dost dlouho nevím přesně kolik, ale hodně to bude
7) Info:
Jmenuji se Jáchym Freml. TF2 hraji 2,5 roku a pořád mě baví. Admina jsem nikdy nedělal a řekl jsem si, že by to mohla být super změna :).

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o TF2 admin

Příspěvek#2 » 11 črc 2016 16:09

Zdravím,
rozepiš info o sobě a proč chceš být adminem. Na serveru máš nahráno opravdu hodně. Celých 10 hodin a 15 minut, na admina potřebuješ rovných 25 hodin. Většina tvého chatu je psána caps lockem (když nepočítám příkazy) a ještě k tomu tam posíláš požadavky na trade, za což si dokonce dostal ban. Být adminem může být super změna, ale taky s tím přichází zodpovědnost, nesmíš se nechat vytočit úplnou blbostí a musíš mít určitou psychickou vyspělost, což si nejsem jistý, že v tomhle věku máš. Zatím bych to viděl tak, že u nás budeš hrát, dokud nebudeš mít nahráno aspoň 25 hodin, a mezitím bys nám dokázal, že na to máš. Svůj nahraný čas si můžeš kontrolovat tady. To je za mě vše.

S pozdravem,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

DannyB
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 11 črc 2016 19:52

Zdravím :wave1:

Začnu si tím jako vždycky... Nemáš na serveru nahratých 25 hodin, což je podmínkou.Na serveru už jsem tě několikrát viděl... Začal si tam spamovat nějaký žádosti na trade, upozornil jsem tě, tys toho na chvíli nechal a hned, jak jsem odešel ze serveru si začal spamovat znova. Ehm 1. My to přijde celkem drzé 2. Na Orange serveru by se neměli objevovat nabídky na trade, neni to trade server... Dále bych pak jen opakoval Speakera ve věcech jako, že tvoje část, ve které píšeš, proč se chceš stát adminem je strašně krátká atd... Každopádně si počkej na vyjádření HM nebo Capital admina, který o tobě rozhodne.

S pozdravem Danny
Edit by Ha3x:
Nemusís pisať tu istu vetu jak písal HM. Potom to divne vyzerá
Obrázek
Admin #120 Orange

Steam

Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

Rie
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 12 črc 2016 08:30

Ahoj :chill:

Neviem či si práve vhodný kandidát do nášho AT z dôvodov ktoré tu už padli alebo ktoré ja vymenujem. bez urážky... ale prídeš mi ako ignorant plný dešpektu voči autorite. Niekoľko krát si si vypočul upozornenia či už odomňa alebo od Dannyho na to že #120 nieje trade server, nielen že si ignoroval to čo sme povedali ale dokonca hneď keď na servery nebolo admina tak si začal spamovať tvoj trade offer

Prikladám screen-

Obrázek

čož mne príde ako vrchol ignorancie a v poslednej dobe si za to dostal ban. Neviem či chcem alebo chceme v AT človeka ktorý má z ostatných len srandu a neberie pravidlá na vedomie... dokonca ani názov témy si neurobil podla predlohy. Takže máš šťastie že to nezáleží na mne. Takže ako ste si už iste vyvodili za mňa určite NIE. S adminstvom prichádza zodpovednosť o ktorej v tvojom prípade pochybujem. Cez to všetko ti ďakujem že sa zaujímaš o rozvoj TG portálu.

Zmením názor keď hráč bude mať 25 hodín, začne vnímať autority, dodržovať pravidlá a ďalšiu žiadosť pomenuje podla predlohy a rozpíše.

Ešte počkaj na finálne vyjadrenie HM Špikra :haha: alebo CA Monstera
S pozdravom Rie...Peace out :afro:

Obrázek
Rie|TeamFortress 2
Admin Rights: #120 Orange|#124 JailBreak

facebook
Steam

Spoiler:
Obrázek

PrexyCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#5 » 12 črc 2016 14:57

Zde máte vyžadovaný info:

Adminem se chci stát, protože mi to přijde takové... no jak to popsat... že máte nadevším moc :cool1: :mafia: ale to není podstatný. Jak už jsem říkal chtěl bych si to zkusit protože nic podobného se mi nic nestalo. A jakože zodpovědný jsem (hlavně ve škole ale šprt nejsem) a chválí si mě i učitelky. Jinak s těma campama a nabídky na trade se omlouvám a nějak mi to nedošlo. Doufám, že se moc nezlobíte. :P

Váš Pr€xy

PrexyCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#6 » 12 črc 2016 15:10

Dodatek:

Vaše pokyny budu respektovat a k adminům se budu chovat jako by to byly moji prezidentové tedy s úctou :D

Toť vše

Prexy

PrexyCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#7 » 12 črc 2016 15:13

Dodatek #2:

Máte super server :D :) :P :-) :ok:

Rie
Former admin
Former admin

Příspěvek#8 » 12 črc 2016 15:42

Ahoj :chill:

Povedal by som aby si počkal na vyjadrenie CA alebo HM ale teraz čakám už len na to čo ti na tvoj multiposting povie naša kozička ha3x :D

Každopádne k tomu čo si napísal...Povedzme to takto, možno to že si zodpovedný alebo že sa zmeníš myslíš vážne ale ťažko uveriť niečomu čo som nevidel. Tvoja prezentácia na serveroch bola úplne iná, teda ak chceš aby sme ti verili, začni sa prezentovať podla toho čo si napísal.

Ďalej jeden s tých dodatkov by namiesto 1 vety mohol obsahovať aj rozpísanie bodu č.7 pretože ak to čo si napísal považuješ za rozpis tak ja teda nie. Obohatil si ma iba o jednu informáciu a tou je to že chceš byť admin lebo chceš mať pocit že máš nad všetkým moc čož vo mne utvrdzuje iba pocit že chceš práva na zneužitie a dosť sa snažím nemyslieť na pocit že tvoj chat by bol potom plný vecí ako "nezabíjaj ma inak ti dám ban". Samozrejme ak sa mýlim tak mi to dokáž :cool1: . Zvyšok tvojho dodatkového infa bolo ospravedlnovanie sa a irelevantné informácie :)

Zamňa stále NIE ale počkaj si na vyhlásenie HM speakera alebo CA monstera :)
S pozdravom Rie...Peace out :afro:

Obrázek
Rie|TeamFortress 2
Admin Rights: #120 Orange|#124 JailBreak

facebook
Steam

Spoiler:
Obrázek

Ha3x
Former admin
Former admin

Příspěvek#9 » 12 črc 2016 18:57

Ja to na začiatok uzatváram (dôvod: spam) .
Na žiadosť CA to opäť otvorím alebo to otvorí speaker.

PrexyCZ: Iba ti toľko napíšem že, pravá nie sú nato aby som si ich vyskúšal, je to určitá povinnosť za ktorú musíš byť príkladom pre hráčov. A to hlavne tvoje správanie. Tiež povinnosť adminov je plniť server a zabezpečiť aby tam bol poriadok (voice/chat spam, vulgarizmus, hl. podvádzanie).

Momentálne ukáž nám, že máš u nás miesto byť adminom a dohral si zvyšok hodín na servery. Ak budeš príkladom, možno jr. admini a ostatný admini zmenia svoj názor na teba.

S pozdravom mod. fóra Hetrix :ha3x:
Obrázek
+ Senior admin
+ Redaktor Web/FB

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“