žiadosť o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
jegerko3
Začátečník
Začátečník

žiadosť o admina

Příspěvek#1 » 05 črc 2016 11:12

1) Nick v hre (meno): jegerko
2) Vek:13
3) Na jaky server žiadate o práva:[CZ/EU]#120 TauriGaming.cz / ORANGE MAPS
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... 1467627256
5) STEAM ID: STEAM_0:1:113643016
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: tak hrám ju skoro vždy keď mam voľný čas, hrám na servery asi 1 týždeň-2 po dlhšej dobe som znova aktívny .
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: Volám sa Timo rád hrám hry tf2, cs:go, cs1.6 a to je už asi všetko, Bývam v Žiline, a mám 13 rokou, chcem byť admin preto že chcem zabrániť hackermm a vulgarizmu, chcem serveru pomáhať a brániť ho pred všeličím možným čo mu môže poškodiť. :)

DannyB
Former admin
Former admin

Re: žiadosť o admina

Příspěvek#2 » 05 črc 2016 12:39

Zdavím :D
V první řadě nemáš na serveru odehráno 25 hodin, což je podmínkou. Chat máš celkem čistý, s tím problém nemám, ale občas by bylo dobré se kouknout do pravidel českého (v tvém případě slovenského) jazyka. Dále s tebou problém nemám. Každopádně si počkej na názor ostatních členů AT ;)

Zatim se měj :wave1:

S pozdravem Danny :P :D
Btw. Svoje nahrané hodiny můžeš najít ZDE: http://hlstats.taurigaming.cz/hlstats.p ... ayer=87357
Obrázek
Admin #120 Orange

Steam

Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

jegerko3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#3 » 05 črc 2016 12:49

ďakujem za odpoveď :)

Rie
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 05 črc 2016 13:01

Ahoj :wave1:

pekná žiadosť ale príde mi že v časti kde máš písať niečo o sebe si už zopakoval spomenuté informácie a podotkol tie ktoré sú irelevantné (napríklad kde bývaš) ešte by som to rozpísal lebo nie každému to môže stačiť :) samozrejme by som aj opravil gramatické chyby lebo keby si sa vyjadroval na serveroch spôsobom ako dnes keď som ťa stretol... mal by si problém s tým že by ťa hráči nebrali ako autoritu a v neposlednej rade aj ignorovali preto odporúčam občas kuknúť do PSP :) (pravidlá slovenského pravopisu)

s tvojím správaním problém nemám pretože mi prišlo že na tvoj vek sa správaš dosť primerane... no ako už bolo povedané nemáš odohraných 25 hodín čo je podmienka kôli tomu aby si sa oťukal zo serverom a aby si spoznal hráčov... to je z mojej strany všetko, som rád že sa zaujímaš o zlepšenie nášho serveru :)

Ďalej si počkaj na vyjadrenie ostatných členov Actimel Teamu :D

S pozdravom Rie :boss:
S pozdravom Rie...Peace out :afro:

Obrázek
Rie|TeamFortress 2
Admin Rights: #120 Orange|#124 JailBreak

facebook
Steam

Spoiler:
Obrázek

Rie
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 05 črc 2016 19:03

Už sem tady zas... :chill:

Chcel by so ešte podotknúť niečo čo sa týka tvojho chatu... nejde ani tak o gramatiku ako o to že si robíš srandu z vecí z ktorích by si si nemal...
určite vieš o čom hovorím. Ďalej nemysli si že keď je admin v opposit teame tak písanie do teamchatu ti dá "inkognito mode" vôbec nie... team chat sa dá tiež kontrolovať a v konečnom dôsledku keď sa tam nájde dačo čo by tam byť nemalo tak to bude pre teba ešte horšie... dostaneš web ban a keď sa budeš chcieť pripojiť tak nebudeš vedieť prečo to nejde. Radím ti nerob to.

Ďalej sa presuniem k tvojmu vyjadrovaniu ktoré som si nevšimol. Veci typu "kid" "držte huby" "nubák" nebudú tolerované a akurát zapríčinia tvoju degradáciu.

A ešte tá najhoršia vec...či už to bolo naozaj alebo nie, nerob si srandu z rodiny ostatných... myslím to vážne. A nielen z ostatných ale aj celkovo. Bez nich by si si žiadosť nepodal.
Prikladám screen a dúfam že sa to viac nebude opakovať inak
chat záznam1.png
A ešte ta musím poprosiť nenapomínať ostatných na gramatiku keď ju sám nevieš

S pozdravom Rie peace out :afro:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Obrázek
Rie|TeamFortress 2

facebook
Steam

Spoiler:
Obrázek

jegerko3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#6 » 05 črc 2016 20:56

už sa to vyše nestane :minigun:

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » 05 črc 2016 22:53

Nejlepší jak někdo nadává do kidů a sám je kid :D

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » 06 črc 2016 11:40

Zdravím nom podla toho čo čítam tak by to chcelo trochu rozpísať prečo chceš byť Admin. K tomu že si robíš doslovne prdel z niekoho rodiny tak to uráža aj mna lebo nemám mamu. A to že keď napíšeš že sa to nestane tak neni to 100% lebo vždy sa človeku podarí urobiť to čo vravel že sa nestane. A z môjho názoru chceš práva na zneužitie. Ešte hodim debatu s HM (HeadMasterom) Speakrom čo si o tom mysli. Z mohej strany zatial všetko.
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

jegerko3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#9 » 06 črc 2016 14:39

taký "kid" ako som ja tu nemá čo robiť, preto som si povedal že ruším žiadosť :facepalm:

Rie
Former admin
Former admin

Příspěvek#10 » 06 črc 2016 14:52

Dobre teda...Keď hráč zrušil žiadosť myslím, že tu nieje potreba čo viac riešiť

Prosím LOCK

odporúčam podať si žiadosť po 25 nahraných hodinách, vylepšeným chatom a rozpísanou žiadosťou

Obrázek
Rie|TeamFortress 2

facebook
Steam

Spoiler:
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“