[TF2]Rie-Žiadosť o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Rie
Former admin
Former admin

[TF2]Rie-Žiadosť o admina

Příspěvek#1 » 07 čer 2016 18:39

1) Nick v hre (meno): Rie
2) Vek: 15
3) Na jaky server žiadate o práva: #120 TF2 Orange Maps
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú):http://steamcommunity.com/profiles/76561198254417907
5) STEAM ID: STEAM_0:1:147076089
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: zhruba mesiac a nemienim prestať
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ...

Musím povedať že na túto otázku som sa tešil od začiatku vyplňovania prihlášky a vďaka dlhému zisťovaniu môjho steam ID a URL adresy (pretože môj inventár nefunguje) som si stihol dôkladne premyslieť obsah môjho potencionálneho dôvodu prečo mám chuť a aj hlboké nutkanie ísť za admina na Taurigamingu. takže dosť zdržiavačiek a ako hovorí Muselk... Let´s get right into it.

Moje meno je Tomáš (teší ma drahý strojca môjho osudu) mám ako už viete 15 rokov, plesnivú desiatu v taške a neskutočnú chuť stať sa adminom jedného z mojich obľúbených TF2 serverov. Na TF2 mám nahraných presne 915 hodín a za 20 to bude 935 (viem matiku :P). Viem že pre niektorých to môže byť veľmi málo ale ja osobne by som si hovoril enough experienced. ovládam slovenčinu, velice dobře češtinu, massive pile of englisch, Deutch auf, a ta šem i po vychodňarsky pohutorim, takže myslím že z dorozumievaním by nebol problém :).

Ďalej sa presúvame na časť "prečo chcem byť adminom serveru? ". myslím že odpoveď je prostá a to preto... prečo aj všetci ostatný. Mám chuť pomáhať ostatným, zamedziť spawnkillingu, spammu, odstrániť script kidov, a mutovať detičky ktoré z obľubou kričia do voicechatu "ALAH AKBAAAAAAAAAAAAAAAAAR" Najviac ma štve keď prídem na server a prvé čo uvidím keď prídem na server do modrého teamu tak je to čo ? no predsa červená sentrinka na našom spawne... vtedy mám chuť USBčka formátovať... častokrát iba s nádejou dúfam že ked do tej koznzole napíšem kill [meno] tak to pomôže... A to je presne ten d´ôvod prečo chcem byť admin, aby to skutočne pomohlo, aby bol váš server lepší, aby boli hráči lepší, aby to nemuselo ustavične iba visieť na jednom adminovy na servery. Skrátka chcem byť užitočný.
Uznávam prácu všetkých z vás a chcem dokázať že aj ja môžem byť tým kým chcem, že aj ja môžem byť... lepší

Predom ďakujem za odpoveď :)

P.S.-som výrečný
S pozdravom Rie...Peace out :afro:

Obrázek
Rie|TeamFortress 2
Admin Rights: #120 Orange|#124 JailBreak

facebook
Steam

Spoiler:
Obrázek

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: [TF2]Rie-Žiadosť o admina

Příspěvek#2 » 07 čer 2016 18:53

Bych povedal som výjimečný :D
Ne, pěkná žádost, posečkej na příslušného admina, který si tě vezme pod křídlo a podebatuje stebou o možném vstupu k nám do týmu. :)

Rie
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 07 čer 2016 18:59

dikyčko počkám :) som rád že mám pozitívny ohlas práve od teba :)
S pozdravom Rie...Peace out :afro:

Obrázek
Rie|TeamFortress 2
Admin Rights: #120 Orange|#124 JailBreak

facebook
Steam

Spoiler:
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 07 čer 2016 19:00

Zdravím,
velice slušná žádost, patří k těm lepším, která má hlavu a patu. Na serveru máš nahráno nějakých 38 hodin, takže není problém. Nahraný čas na TF2 je mi celkem jedno, ale 900 hodin je rozhodně dostačující. S přijetím do teamu tudíž souhlasím, práva ti nahodím jak bude online CA serveru monster, aby ti vysvětlil jak to u nás chodí a řekl ti takové ty základy.

S pozdravem,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele: