[TF2]DannyB

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
DannyB
Former admin
Former admin

[TF2]DannyB

Příspěvek#1 » 19 kvě 2016 21:11

1) Nick ve hře: DannyB
2) Věk: 15
3) Na jaký server žádám o práva: #120 TF2 Orange Maps
4) Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198195587713/
5) Steam ID: STEAM_0:1:117660992
6) Na vašich serverech hraju cca 4-5 měsíců
7) Jmenuji se Daniel. Častokrát vidím lidi, kteří porušují pravidla a admin není v dohlednu, a proto se ucházím o místo admina na Vašem serveru. Na TF2 mám nahráto něco přes 900 hodin (220 hodin na tomto a 715 na mém druhém profilu, který jsem byl nucen zrušit) a aktivní se snažím být každý den. Na mém druhém účtu jsem se ucházel místo o admina u jiného blíže nejmenovaného herního portálu, ale nakonec z toho sešlo, protože jsem v tu dobu zrovna s TF-kem končil. Tehdy jsem měl doporučení všech TF2 adminů blíže nejmenovaného herního portálu. Myslím si, že jsem do jisté míry slušný a férový. Informace o mém druhém profilu rád poskytnu.

Předem děkuji za odpověď :)
Obrázek
Admin #120 Orange

Steam

Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

dowscz
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Re: [TF2]DannyB

Příspěvek#2 » 19 kvě 2016 21:20

Děkujeme ti za zprávu, právě na orange hledáme adminy. Vím že jsi toto napsal na moje doporučení. Já s tebou nemám problém, chat máš čistý, co jsem tě viděl na serveru, tak jsi mi přišel v pohodě. Jediný problém je, že na serveru nemáš nahráno 25 hodin, což je podmínkou. Svůj odehraný čas můžeš zjistit ZDE:http://hlstats.taurigaming.cz/hlstats.p ... yer=104543. Až budeš mít tedy odehráno 25 hodin, napiš nám zde znovu.
Obrázek
Junior Admin #120 Team Fortress 2
Obrázek
Trial Admin #80 Minecraft
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » 19 kvě 2016 21:59

Zdravím ta. Všimol som si že na servery si dosť často a si jeden z mala čo nie je vulgárny. A tie 3 hodiny čo ti ostávajú do 25-tich by som aj pre teraz vynechal. Taktiež by som si s tebou porozprával na TSku. Neviem či ešte budeš teraz môcť (19.5) ak nie tak by som ta zajtra na TSku očakával okolo 15:30 aby sme sa dohodli čo a ako.

S pozdravom Monster.
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 20 kvě 2016 15:03

Prijatý na skušebnú dobu.
Obrázek