žiadosť o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Wolfeinstein SK
Začátečník
Začátečník

žiadosť o admina

Příspěvek#1 » 07 dub 2016 18:12

1)Nick v hre:Wolfeinstein SK
2)Vek:12
3)Na aký server žiadate o práva:Orange maps
4)Steam ID:STEAM_0:1:105699371
5)Ako dlho hráte "hru" na našich serveroch:5-12 hodín
6)Info. o sebe: Moje záujmy:plávanie,strielanie(zo vzduchovky)Chodim do 7.ročníka základnej školy.
7)Prečo chcem byť adminom: Lebo aby som nemusel volať iného admina ked tam není admin.Chcem pomôcť obmedziť Hackovanie, Hráčov ktorý často Spawnkillujú, Nadávky (Spammrov) v Chate a VoiceChate.
Naposledy upravil(a) Wolfeinstein SK dne 07 dub 2016 20:12, celkem upraveno 2 x.

Iko_cz
Headmaster
Headmaster

Re: žiadosť o admina

Příspěvek#2 » 07 dub 2016 18:17

zdravíčko :)
vytvoř žádost podle předlohy co je zde viewtopic.php?f=19&t=201
Obrázek
Headmaster BF4

✘Medic‿Power‿CZ✘
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 07 dub 2016 20:38

dobrý den,
informacie o tobě sou moc krátké trochu bych to rozpsal a každý server má označenů ID. zrovna orange maps má #120 tak prosímn o zapsání tohoto čísla. Ďakujem za prečitanie mojej odpovědi a za prihlašenie na administratora inač je to v pořádku
Obrázek
Junior admin #120

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 07 dub 2016 20:52

Ahoj Wolfe.
Ako už tu napísal Medic_Power tak prečo chceš byť u nás Admin je celkom moc krátke tak by to chcelo rozpísať.
A taktiež som ťa dakedy musel poťahať za pačesy aby si nerobil to a to.... Taktiež tvoja chat História nieje moc pokná uvediem príklady: sneeeeeeeeeek ti svina, ku*** paran poser sa (dátum je zo 6.3.2016) také menšie - ešte že toho som našiel viac takže z mojej strany je to všetko. Takže si vyčkaj na rozhodnute Capital Admina BR12A.

S pozdravom Monster.
Prajem príjemný deň/večer
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

BR12a
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 07 dub 2016 21:17

Zdravím,

už to bude pár týdnů co jsem se koukal po aktivních hráčích, u kterých by byla nějaká šance stát se adminem. Jeden z mála jsi byl ty. Napsal jsem ti a ty jsi neměl zájem. Rozmyslel sis to...

Bohužel si ale nejsem 100% jistý, že chceš být doopravdy členem týmu. Na Steamu mi moc nepřišlo, že po tom doopravdy toužíš.
Ty nadávky jak zde psal Monster bych nebral moc vážněl, protože to zas tak moc hrozné není a je tomu již měsíc. Vím, že na serveru hraješ celkem dlouho a když jsem na serveru já, chováš se normálně (aspoň mi to tak přišlo).
S Medicem musím na 100 % souhlasit s tím, že nejsi schopný se trochu rozepsat a přesvědčit nás, že i přes svůj věk na to máš a nechceš práva jen pro parádu a třeba i na zneužívání.
Od Speakra jsem také neměl pozitivní reakce.

Proto žádost zamítám.
Obrázek
Capital Admin #120

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“