Chci být adminem

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Josef
Začátečník
Začátečník

Chci být adminem

Příspěvek#1 » 13 pro 2015 16:01

1) Nick v hre (meno): Ikabon
2) Vek: 18
3) Na jaky server žiadate o práva: EU/CZ]#66 TauriGaming.cz | [CSTG] Conquest Fly Maps FastR
4) URL profil Steamu/Battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ikabon/
5) Jak dlho hrajete BF, MoH na našich serverov: 295h 46m
6) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ... Žádam o administrátora jen proto abych dohlížel na pořádek serveru nemam rád lidi kteří neumí hrát fér a používají Aimbot a kazí hru ostatním.

Gusko
Headmaster
Headmaster

Re: Chci být adminem

Příspěvek#2 » 13 pro 2015 16:48

Zdar, nic me do teho neni ale proc si prepsal sve prispevky v minulem tematu na :P ? Tedy krom toho ktery si upravil na :
1) lapkon
2) 18
3) [EU/CZ]#66 TauriGaming.cz | [CSTG] Conquest Fly Maps FastR
4) http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/user/ikabon/
5) 295h 46m
6) Žádam o administrátora jen proto abych dohlížel na pořádek serveru nemám rád lidi kteří neumí hrát fér a používají Aimbot a kazí hru ostatním.
Ja tvou ve veci zda budes prijat nemam co rozhodovat ale kdyz vidim predesle tema takhle upravene, zamcene po nekolika nekolika reakciich a hned zakladas nove... prinejmensim pomerne podivne a ponekud necekane od nekoho kto je "dospelej". Podobne impulzivni/neuvazene jednani pri adminovani by mohlo nadelat potize.
Popravde sem videl lepsi reakce i od mnohem mladsich zadatelu o admin prava na minecraftu nebo dokonce k pridani na whitelist SE...
*hoj*
Obrázek
Headmaster
Survival & sandbox games
gusko@taurigaming.cz

Josef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#3 » 13 pro 2015 17:03

Protože jsem nevěděl jak to mam smazat. Tak jsem tam dal smajlíky moc jsem to nevyřešil tak jsem vytvořil novou žádost. Jinak se omlouvám za ty smajlíky jestli tam neměli být ;)

Iko_cz
Headmaster
Headmaster

Příspěvek#4 » 13 pro 2015 17:18

celkově tvoje chování je mi prapodivné..vše upravíš na smajliky a pak mi pišeš na BTLG že jsi tu žádost upravil do té formy co sme žádali a byli tam jen SMILE ... popravdě ti řeknu že na bf4 bych tě nerad viděl v postu admina .. o bf3 se taky více méně začínám starat ;) .. takže z toho vyplívá že nejsem pro udělení jakykoliv práv pro tvou osobu ;)
Obrázek
Headmaster BF4

Josef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#5 » 13 pro 2015 17:27

Divné může být všecko a napsal jsi mi at pošlu žádost znova jak mile mam zájem což já zájem mam a velký tak jsem to poslal znova. A mam to tedy chápat že mě k vám neberete?

Josef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#6 » 13 pro 2015 18:01

Očekával jsem že se k vám dostanu jenže si ze mě všichni udělali jen srandu od někoho nebudu jmenovat jsem slyšel že si ze mě dělali všichni srandu docela mě to mrzí že jsem to posral ale co mam dělat hodně štěstí.

Ha3x
Former admin
Former admin

Příspěvek#7 » 14 pro 2015 01:30

Srandu ? To my si myslime že si z nás robíš srandu. x krat ti tu pisali podrobne že si máš upraviť post, lebo nič nevieme kde chceš prava, tvoj profil battlelogu, a jak dlho naštevuješ naše servery, áá nie jak dlho hraješ bf3. Tak sa nečuduj prečo takto reaguju.

Porovnaj si tuto: viewtopic.php?f=19&t=1419 a svoju žiadost o prava.
Obrázek
+ Senior admin
+ Redaktor Web/FB

Josef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#8 » 14 pro 2015 20:22

Už jsem to spravil a já si z vás nedělám srandu to co jsem tam napsal je pravda ale to už není moje chyba že si ze mě děláte srandu že jsem to tam napsal špatně. Ale snaha byla já jsem se takhle daleko nikdy nedostal až jsem. Takže bych rád věděl kde jsem udělal chybu ;)

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » 14 pro 2015 22:27

:D mazec některé topici tak pročítat po večerech udřený z práce :) To se jistě tebe Josef netýká, neboj. Špatně jsi začal a hodně se opakuješ. Srandu si z tebe nikdo nedělá, není důvod a ty přeci nejsi dvorní šáša, ne?

Kluci jen chtěli aby jsi zmáčknul tlačítko EDIT, neboli upravit a celý příspěvek přepsal, to bylo celé. Pokuď chceš žádat o práva na server, tak si taky přečti jak žádat o práva, vše je tady na fóru.

Josef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#10 » 16 pro 2015 14:14

To já vím jenže já jsem udělal novou žádost ale nikdo si toho asi nevšiml ;)

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“