Nick v hre (meno): ๖ۣۜUM DefinetlyNotAdam
Vek: 15 let
Žádám Na Jailbreak
URL profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561198359208223/
STEAM ID: STEAM_0:1:199471247
Jak dlouho hraju na serveru? : 1d 03:56:08h
Něco o mě: Jsem normální zábavný a kamarádský kluk z gymplu. Moje koníčky: Fotbal, Basketbal, Ping Pong, Atletika. Jmenuju se Adam
Proč chci být admin?: Chci být admin protže rád hraju JB s kamarádama nikomu tam samozřejmě nenadržuju ke všem se chovám ve wardenování a řešení pravidel už mě tam všichni znají samozřejmě ne všichni mě mají rádi protože díky mě jak jsem volal adminy tak dostali ban k blue, mute atd.... ale ty co se chovají normálně tak samozřejmě mě přivítají rádi. Nesnáším když na serveru není admin chápu nemají jenom adminování mají školu třeba brigádu i práci ale když tam není admin tak server vypadá jak jeden známí portál který nebudu jmenovat a já to tam bez těch práv nezvládnu nadají tam samozřjemně dám screenshot nebo to natočím a pak to pošlu adminům nebo oni si to najdou. Nevím jestli to je užitečné ale hrál jsem 3-4 roky JB na CS 1.6 (také jiný portál) rád jsem se tam něco přiučil od adminů rádi mi i pomohly a to stejné na TauriGaming. Samozřejmě neslibuji že budu na serveru furt mám sport, brigádu, školu apod.. ale budu se snažit tam být co nejdřív a co nejdéle. Toto se sem nehodí ale rád bych zavedl nějaký test do blue teamu protože se tam připojí polák, někdo kdo FK, Nezná Pravidla, Nemá mikrofon a pak bez těch adminů se to tam nezvládá. Rád poučuju hráče aby někdy uměli dobře pravidla aby měli šanci se stát třeba adminem.
Děkuji za pozornost ๖ۣۜUM DefinetlyNotAdam (neboli Adam)